Lidt af hvert

OP TIL OVERFLADEN…

11/11/2007

Ella spørger, som hun nu så sødt ka’, om jeg er endt som en sydende svovlklat efter alt mit banderi over den kraftigt indkogte fond; jeg syder ikke, Ella, men føler mig nu egentlig ret meget som en klat, en træt en.

Weekenden har budt på et bredt udvalg af aktivitet, alt sammen hyggeligt og godt, men også energikrævende, så søndag henslæbes i langsomt langsomt tempo med let tendens til pyller og opgivenhed…

Jeg var virkelig svært ved at komme tilbage til min sædvanlige form, et eller andet har sammen med en led bronchitis og en penicillin-kur drænet mig for alle gode kræfter, og her overleves på rutiner og blinde øjne.

Jeg må vist på kur , så jeg kan komme op til overfladen igen…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Tone H 11/11/2007 at 18:13

  Det var godt “å høre” fra deg igjen. Det har vært så stille på bloggen de siste dagene, så jeg trodde du lå langflat på sofaen. Håper du finner frem til energien igjen Anne.
  – Kanskje flere av oss skulle ha drukket vidunderkuren?

 • Reply Liselotte 11/11/2007 at 18:18

  Travlt er nogen gange godt, andre gange skidt. Når energien er brugt i bund, er det knapt så godt, så jeg håber du finder ro og senere overskud. Tag en slap søndag – de er så gode ved os 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 11/11/2007 at 19:44

  Åh Anne – din stakkel. Der er ikke noget værre end at henslæbe sin tilværelse på den måde. Vi har det jo en gang bedst med 160 km/t.. sådan er det jo bare. Men du skal nok blive dig selv igen – pas på dig selv. Hilsner fra Ærø

 • Reply Ella 11/11/2007 at 20:50

  Slap af, slap af, slap af …………. gentages hundrede gange, indtil du sover.

  Vær god ved dig selv, Anne, ellers kommer jeg efter dig! 😉

 • Reply Dorte Nielsen 11/11/2007 at 22:00

  Hej Anne.
  Jeg kender alt for godt det med at være mer end brugt… Kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst bloggede! Gad vide om der stadig er læsere? det er ikke fordi der ikke strikkes, jeg vil bare hellere sidde i sofaen end ved computeren.
  Fortsat god aften kære Anne.
  :O) Dorte

 • Reply Helle 12/11/2007 at 14:07

  Slap af kvinde, du trænger til det. Jeg håber, at det hele er lidt bedre idag ❓

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.