Lidt af hvert

BLOMSTERFLOR PÅ TRODS…

23/09/2006

Vi føler vel alle, at efteråret er lige om hjørnet, for selvom solen skinner og der er gode varmegrader, så er morgenerne kolde og aftenerne mørke.
Rundt omkring forfalder sommerblomsterne, og der er ikke meget vækst i stauderne mere.

Men rundt omkring i haven dukker der alligevel nyt op, riddersporerne blomstre for 3. gang denne sommer, og skabiosen har blomstret uafbrudt i mange måneder efterhånden og bliver ved med at sætte knopper.Den skønneste hvide lilje/gladiolus er dukket op nede mellem de lilla stauder, jeg husker ikke at ha’ sat den?!
Lige meget, den er vidunderlig…Roserne har samlet kræfter, og sætter nu mængder af knopper, både Mary Rose, Aloha og Majestic er villige til at forkæle os med masser af blomster, selvom september nærmer sig sin afslutning.Sensommerdage som disse er fantastiske, jeg må huske dem, når jeg piver over de grå og regnfulde dage i november!
I morgen må jeg i haven og ha’ lagt lidt flere af de indkøbte løg, der skal smykke og farve mine bede til foråret, måske skulle vi også få kigget på nogle træer, her er stadig lidt bart, når vi lader øjnene kigge højere end 1 meter og 20…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Marie 24/09/2006 at 01:01

  Så nydelige blomster du har i hagen i hagen din. Jeg er også spesielt svak for roser, særlig de gammeldagse typene og Austinroser.

 • Reply Linda 24/09/2006 at 08:10

  Hvor har du altså mange dejlige blomster! I dag er da også perfekt til løglæggelse, septembers himmel er så blå ;o)
  Jeg havde taget alle mine løg op af jorden, men var ikke nået helt ud i garagen med dem. Tænk, så har en ulækker snegl slimet rundt på dem og lagt æg hist og allevegne. Ud røg de! Nye må til….
  kh Linda

 • Reply Anne 24/09/2006 at 09:05

  Marie, jeg tror, at Majestic-roserne er de eneste, der ikke er af den “gamle” sort, de dufter faktisk heller ikke :-(, men alle de andre er historiske og engelske, meget duftende og mange af dem remonterende, så vi kan nyde dme dobbelt så længe 🙂

 • Reply Anne 24/09/2006 at 09:08

  Adr, hvor klmat, Linda, jeg er altså bare ikke vild med snegle!
  Jeg gik lige en runde i går, og kiggede på alle de potter og knolde, der skal overvintre inde, jeg ved ikke, hvor jeg skal få plads til det hele!
  Værst er det med et kæmpe oliventræ 🙁 jeg må tigge en plads i naboens letopvarmede værksted!

 • Reply conny 24/09/2006 at 11:47

  mmmmmmmmm – ren nydelse at se på dine blomsterbilleder.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.