Lidt af hvert

VROOOUUUUMMMM…

08/08/2006

Så er der for alvor taget hul på hverdagen igen, vi har haft Pædagogisk Råds møde og teammøde i dag, i morgen er der kursus om personlig læringsplan hele dagen, og torsdag starter skolen så for alvor.

Det var faktisk som at starte på nyt job i dag, jeg er rykket op på mellemtrinnet sammen med mit støttebarn, og det betyder, at alle mine kolleger er nye, for selv om jeg har set dem hver eneste dag i de sidste 4 år, så har jeg jo ikke arbejdet tæt sammen med dem.
Jeg tror, at det vil være forfriskende, give nye inputs, det er skønne mennesker alle sammen, men det var da en smule vemodigt at se mit gamle team daffe afsted til deres møde…

Ud over skolestart har jeg fået strikket mig en heftig uge sammen; i morgen eftermiddag et hemmelig arrangement, der først kan afsløres efter 17, venindens 40 års fødselsdagsfest på lørdag, naboens Frederikkes barnedåb på søndag, og på en eller anden måde er jeg blevet fedtet godt og grundigt ind i forplejningen til disse begivenheder.
Det er fint nok, og jeg vil vældigt gerne, men for pokker, hvor skal jeg da lige op i gear efter mange uger i stille tempo!!

Huskesedler og opskrifter okkuperer spisebordet lige nu, der skal være styr på det inden sengetid, men der er selvfølgelig også et par timer til det er midnat…

Strikketøjet, haven og bloggen bliver forsømt; d.v.s. strikketøjet kan jo nydes under møder og foredrag, i dag fik jeg strikket en del af Frederikkes dåbsgave færdig, mangler at hæfte ender og sådan, men den er meget tæt på helt færdig.
Og fin er den, synes jeg…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply AnnetteK 08/08/2006 at 22:53

  Den jakken blir lekker 🙂

 • Reply britt 08/08/2006 at 23:03

  Jep, Anne. Sådan har jeg det også. Fra ro og mag til fuld speed på et splitsekund – man kan jo blive helt forpustet.
  Skøn, skøn babytrøje – farverne er så fine sammen!
  KH Britt

 • Reply Anne 08/08/2006 at 23:07

  Ja, man sover tungt om natten her i de første arbejdsdage!

  Og babytrøjen, ja den er bare fin, rigtigt godt mønster, dejligt garn og nuttede farver, så er den i vinkel 😉

 • Reply Fríða 08/08/2006 at 23:57

  sikke en fin babytröje, jeg må kigge nærmere på den opskrift, jeg formoder bare at det er den fra Garnstudio, ikke? og ja, jeg har i morges skubbet manden ud af huset för lunchtid, for förste gang i en hel måned. det er altså mange år siden han har taget det så roligt så det kunne jeg godt unne ham, men nu måtte det også være nok! det er nemlig sådan at hvis han ligger hjemme og er doven, ja så får jeg heller ikke lavet noget.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Anne 09/08/2006 at 00:02

  Det er nemlig lige præcis den fra Garnstudio, Frida, let at strikke og hurtigt overstået 😉
  Og næsten ingen montering, det er da det bedste af det hele…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.