Lidt af hvert

HALLØJ…

23/08/2006

Nugga bliver mere og mere interesseret i killingerne, og de i hende i takt med, at deres nysgerrighed på verden tager til.
Nugga ved næsten ikke hvilket ben hun skal stå på, hun bliver helt “fjalet” og laver små rejehop, og siger underlige pive-lyde.
Et slik af hendes store, og meget våde, tunge sætter virkelig frisuren på en lille ulden katteunge…
Lakrids, den sorte killing, er nu ikke så sikker på, at den store hvide kæmpe er helt i orden, den hvæser og sprutter, men er alligevel ikke mere utryg, end den lige må hen og snuse.

Det går så hurtigt med de små mylinger i disse dage, de er begyndt at krasse på flyttekassen for at komme op, og stavrer rundt på de små fede usikre ben, når vi har dem på gulvet eller i sofaen; jeg er så vild med dem, jeg kan kigge på dem hele tiden, det er godt at de stadig sover meget…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply conny 23/08/2006 at 19:55

  Uh, man får næsten lyst til at røre ved sådan en lille ulden sag. Hunden har jo næsten menneskelige træk i sin omgang med katte 🙂

 • Reply strikke_jane 23/08/2006 at 20:35

  Jeg når næsten ikke en hujende fis, når killingerne render rundt her. Drøner rundt med kameraet og siger noget i stil med: “åh, naaaaj, gisp hvor er i nuttede, kom hen til mor………”! Skørt, jeg ved det, men jeg kan ik’ gøre for det….! *G*

 • Reply Susanne 23/08/2006 at 21:09

  Det er da et herligt billede af Nugga og rollingerne :o) Huset ser lækkert ud – håber at I kan lappe lidt på skaderne ! Kh Susanne, som venter på en dato….

 • Reply Ella 23/08/2006 at 21:49

  Jeg tåler det ikke Anne – åhrrrr … 😉

  Hvor er min lille nus? 🙂

 • Reply Anne 23/08/2006 at 23:53

  Hun var ikke med i denne foto-session, Ella, måske i morgen, for selvfølgelig skal du da ha’ sidste nyt 😉

 • Reply Ella 23/08/2006 at 23:58

  Jeg glæder mig Anne 🙂

 • Reply anne 24/08/2006 at 10:58

  Gud hvor er de lækre, både killinger og hundebassen. Jeg SKAL ha en golden igen, om nogle år. Åhhhh hvor jeg dog savner ham af min. Anne desværre ingen af dine misser til mig i denne omgang, vi har bestilt en britte, men næste sommer skal vores misse dreng ha’ en sambo, så måske til den tid, hvis I igen skal forøge den danske kattebestand????

 • Reply Anne 24/08/2006 at 15:03

  Jeg vil glæde mig til at se jeres Brit, Anne, og hvem ved, måske kommer her en stak killinger igen næste år, selv om vi hver gang siger, at dette er den sidste 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.