Lidt af hvert

6 SMÅ SØDE KILLINGER…

04/08/2006

Jeg går hele tiden og nynner “Missen var slank”, som Mek Pek synger, jeg husker ikke hele teksten, bare brudstykker, men vores mis er i alle tilfælde slank nu, og ender sikkert mager, inden killingerne er klar til at blive sendt ud i verden…

Jeg havde mange planer om småting, jeg kunne få ordnet denne fri-fredag-formiddag, men jeg når ikke en pind, for jeg sidder hele tiden med hovedet ned i kassen med killingerne.
De står trygt og godt under en muret bænk i alrummet, så vi kan hele tiden høre de bitte små miv, der kommer dernede fra, og det frister…

Jeg har forsøgt at fotografere, det er ikke let, for i kassen er der dunkelt, og tager vi dem op i hånden, så møver de rundt og øffer, og billederne bliver uskarpe.
Og så nænner jeg heller ikke at hive dem op, bare for at tilfredsstille min egen trang til at forevige, Bella-mor bliver også lidt urolig, når de små forsvinder op ad kassen!

Men det afholder mig ikke fra at kigge og “nåååh’e”, for er der noget jeg elsker, så er det kattekillinger, og resten af min familie følger trop.
Pigerne vælter søvndrukne ned ad trappen med morgenhår og py, Torben styrer direkte mod katte-kassen, når han kommer fra job og de små kræ vises stor ømhed og opmærksomhed…

Og så er der for øvrigt ikke 5, men 6 killinger, der var lige en sen leverance, efter vi troede, at fødslen var forbi, så status på farverne er:
2 kulsorte
2 lyse gråstribede
1 sort-grå-brun-stribet
Og som rosinen i pølseenden 1 mini-Bella, altså grå og hvid.

Vi har ikke kigget efter køn endnu, men der er sikkert lidt af begge dele…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Fríða 04/08/2006 at 12:45

  til lykke, Anne! hvor er de smukke. vi elsker også killinger her hos os, har gennem årene fået rigtig mange, vores gamle kat var dygtig til det. men hun er nu död, den stakkel blev kört over sidste år. de yngre katte er kastreret så ingen håb om sådan en glædelig begivenhed her i den næste tid.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Susanne 04/08/2006 at 15:16

  Fasteren tager “en af hver” :o) Kan godt forstå at der ikke bliver lavet alverden … jeg ville også bare sidde der og glo !! Nu ser det ud til at internettet virker igen hos os ! Glæder mig til at se killingerne in live. Kh Susanne

 • Reply Trine Als 04/08/2006 at 18:28

  Nåååårh siger jeg i kor med dig. Jeg ææælsker også bare killinger.
  Min Luna fik kun en enkelt overlevende, men tilgændgæld kan den høres i hele huset.
  Det er en Skriger.
  Held og lykke med dem alle 6.
  Kram

 • Reply Linda 04/08/2006 at 20:37

  Nååhr, for en samling fluffy pelsbolde, de er da ikke til at stå for! Og så de små miiiw de giver, heldige jer!
  kh Linda

 • Reply Ella 07/08/2006 at 16:13

  Nååååååhhhrrrr – spinde spinde, hvor er de dejlige. Tillykke med dem Anne 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.