Lidt af hvert

BLOGROLL…

01/07/2006

Jeg bruger hver dag en del tid på at ajourføre mig rundt i blogland, der er mange steder jeg trofast følger, siderne her til højre er kun et ganske lille udpluk.
Det griber om sig, jeg opdager nye blogs, følger kommentarer rundt omkring og lander langt hjemmefra, det er spændende men også meget tidskrævende…

Det ender med, at jeg bliver nødt til at sætte det i system, måske på samme måde, som jeg engang var med til at lave lister sammen med en ung mand, der havde Downs Syndrom.
Han kunne bruge timevis foran fjernsynet hver eneste dag, satte den ene gamle danske film efter den anden på videoen, var ikke til at rive væk derfra, det skulle da lige være hvis nogen hviskede IS, og han blev efterhånden temmelig stresset, hvis han ikke fik set de film, han havde forestillet sig at skulle nå den aften.

Så vi lavede et skema, film hver anden aften, og han bestemt selv, at han ville se de samme film den samme ugedag i én måned, så “Vagabonderne på Bakkegården” kunne ses om mandagen, og KUN om mandagen, “Far til fire for fuld musik” om onsdagen, og fredag var det så “De røde heste” der var på programmet.
Næste måned røg der nogle andre på hitlisten, og den blev fulgt slavisk…

Jeg må udtænke en snedig plan, for jeg vil jo så gerne læse om nye børn hos Malle og Anne, se smukke billeder hos Sofie, besøge Therese og Julie i Kbh. og drage over Atlanten til Ulla.
Og så alle de andre selvfølgelig!!

Jeg skal jo også ha’ tid til at passe min egen blog!
Nå ja, og mine børn, min hund, min mand, mit strikketøj og alt det andet gode…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 01/07/2006 at 05:44

  kender godt til det der med at ikke have tid nok til at læse og følge med i alle de der spændende blogs ude i cyberspace, skrive en kommentar osv…….plus at “forsørge” sin familie med lidt opmærksomhed!

  knus fra malle

 • Reply Britta 01/07/2006 at 14:58

  Jeg har computer-tid når Rasmus sover til middag 😉 Og jeg nyder at kunne sidder her i fred og ro.
  Gad vide om jeg får tid til at sidde her og blogge/læse blogs når jeg starter i skole?
  Knus Britta

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.