Lidt af hvert

SKIFTEDAG…

09/06/2006

Mine “stedmødre” havde vokset sig lange og ranglede, var blevet lidt skaldede og brune i bunden, så nu er de klippet af, og tjener deres sidste dage i en vase i alrummet.
Jeg har elsket de krøllede, jeg var heldig at få i år, og også de, der nu står i vasen, de ligner præcis dem, som min farmor altid havde i et bed ved terrassen…

Krukkerne ved hoveddøren har fået nye beboere, lyserøde marguritter, og nogle små gullige-lyserøde nogen, Ildkrone kunne det måske være, og selvfølgelig nogle Dronning Ingrid, der er selvskrevne i mine sommerkrukker!

Og så har jeg gjort et kup, 4 pæoner for 80, jeg snuppede 8, og i morgen skal de sættes i et nygravet bed, hvor der også skal sættes en magnolie eller måske et hjertetræ.

Arbejdet i haven fylder vores dage i denne tid, der lægges stensti til drivhuset, sættes nye planter og de “gamle” trimmes, vi snakker om aftenterrasse overdækket og med chill-out-møbler, jeg måler og tegner, vi er glad, rigtigt glade for vores have!

I en mail fra en strikke-veninde i går, bliver der hentydet til min manglede aktivitet på strikkefronten, “det bliver vist mest til have og ferie, hva’…“, men næh-nej, søde Maiken, der bliver skam strikket, der er jo frikvarterene på skolen og så de 5 min. jeg kan holde mig vågne foran tossekassen efter kl. 23, når haven er for mørk og madpakkerne smurt!
Feriestrikketøjet vokser, og alt det andet som babytæppe, spøgelsestrøje og Ofelia, det får altså også en pind eller 5 i ny og næ…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply britt 09/06/2006 at 22:08

  Den ser lækker du den ribbede sag – og flot farve!
  Jeg er også helt ekset med syrener!! Har en lille rækkehushave og går og pusler med hvordan jeg skal få proppet en syren ind i den. Den hvide dobbelte er da vildt yndig!
  KH,
  Britt

 • Reply Ella 10/06/2006 at 00:05

  Jeg erså glad for at læse med, om jeres haveglæde og gåpåmod med nye ting i haven. Alt det I “sår” nu får I glæde af mange år frem. Og dine billeder bliver bare bedre og bedre, dejligt Anne 🙂

 • Reply Susanne 10/06/2006 at 09:03

  Jeg forelskede mig i ildkronerne et år i sydfrankrig… der havde de bare en anden størrelse end herhjemme :o) Rigtig god weekend til jer. Kh Susanne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.