Lidt af hvert

HVIDT…

04/06/2006

Der er hvidt på tørresnoren, hvide “stedmødre”, hvide syrener og hvide mikroskopiske blomster i duftgeranierne, der er hvidt alle vegne og jeg elsker det!

Men om den nyplantede klematis Snowball Queen er hvid, som skiltet siger og sorten burde være, det tvivler jeg måske en anelse på….Tak for alle jeres søde mails og kommentarer her på bloggen omk. afslaget i fredags, det varmede!
Jeg er mere irriteret end ked, men som timerne går lettere irrittationen og citronmunden slappes; jeg er ikke god til at gå på listefødder og har nu en fornemmelse af, at det havde været nødvendigt i den gruppe, så det er nok godt nok, at det ikke blev mig, men stoltheden, i ved…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.