Lidt af hvert

BYG EN MAD…

09/05/2006

Vi har bagt pizza’er i grillen i dag, nogle små nogen, så hver især kunne lægge yndlingsfyldet på; eller rettere: så pigerne kunne lægge det sædvanlige tomatsauce, bacon, ost, pølse og sådan på.
Hittet i dag var de små runde pølser, Rundtosser, der også kom på de pizza’er, der skal med i madpakken i morgen!
Jeg ville gerne ha’ haft frisk blød hvid mozarella og gode skiver parma, men vores lokale høker er ikke leveringsdygtig ud i den slags “moderniteter”…

Tirsdag er kampdag for Lauras fodboldhold, så vi kom sent i gang med aftensmaden, og begge piger overskred sengetiden, men pyt, vi vil ha’ lov at nyde disse første lange lune aftener!

Torben går ude sammen med Nugga, der hjælper med at grave 2 nye rosenbede, som jeg vil sætte 4 nye roser i i morgen, og så vil jeg ellers gøde, vande og nurse, og så glæde mig til de velduftende buketter, jeg kan klippe derfra senere på sommeren.
Jeg elsker at gå herinde i alrummet og kigge ud på Torben, der arbejder i haven; min søde mand, der arbejder så meget og sidder foran en flimrende skærm dagen lang, han får vind i håret, sund kulør og et mildt udtryk i øjnene, når han går rundt i alt det grønne…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply TinaMAndersen 10/05/2006 at 08:58

  Det havde jeg aldrig tænkt på……at bage pizza i grillen.
  Øv, nu kan jeg godt ægre mig over, at jeg smed min “pizzaplade” ud i forbindelse med en flytning.
  Heldigvis kan sådan en skaffes for en rimelig sum.
  Det skal prøves!
  Drengene vil elske det.

 • Reply conny 10/05/2006 at 23:04

  Hvor kunne jeg godt lide dine afsluttende bemærkninger om din søde mand. I øjeblikket før jeg læste de linjer, var mine øjne flakket over til dine 100 ting, hvor nr. 3 meget passende siger “Jeg er gift, ikke altid lhykkeligt, men for altid”. Det er bare et “statement”, der vil noget. Sådan skal det være!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.