Lidt af hvert

ØVELSE GØR VEL MESTER…

08/05/2006

Jeg skal blive bedre til at lade tiden gå og bare flyde med, jeg skal blive bedre til at sætte mig stille ned og bare være, jeg skal blive bedre til at lukke øjnene og ta’ en morfar med en bog over hovedet, jeg skal!!

Jeg har slæbt flyderen ud på græsset, jeg har lavet kaffe og fundet lidt cookies i en dåse, jeg har rosenleksikon og boligblad med, og endda en krydsogtværs med 20 spørgsmål, lige noget for mig, alt er i orden til en halv time i tomgang…

Hvorfor er det så lige, at jeg bruger så meget energi på at overtale mig selv til at blive siddende??

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Ella 08/05/2006 at 21:49

  Det er en kendt ting du beskriver – jeg er ikke god til at sidde ret længe derude. Vi skal tøjres til stolen tror jeg 😉

  Jeg håber at du får det lært 🙂

 • Reply Liselotte 09/05/2006 at 10:07

  Jeg håber du fik nydt dagen Anne – jeg har fået en pakke i dag og TUSINDE TAK for den, den gjorde en forskel. Jeg blev SÅ glad, for den slags gaver er det allerbedste i hele verden, de uventede af slagsen altså 🙂

  Den kommer i jorden senere i dag – jeg glæder mig!

 • Reply Mette 09/05/2006 at 20:51

  Ja, Anne, jeg sad i solen i dag i 7 minutter, så måtte jeg absolut lave koldskål OG Amandas kammerjunkere…… Jeg er heller ikke godt til “bare at sidde” i solen, men jeg nåede da at nyde en god kop kaffe. Både koldskål og kammerjunkere nød jeg også at lave! Der er vist kun til en lille portion i morgen….

 • Reply Anne 09/05/2006 at 21:52

  Jeg kan faktisk rigtigt godt lide at sidde og brune i solen, men kan bare ikke finde roen til det her hjemme, det går bedre ude, hvor jeg ikke føler, at der er 100 nadre ting, jeg burde lave i stedet!
  Så om 14 dage, når vi drager til Tyrkiet, så vil jeg sidde og bare blive siddende 😉

 • Reply Mette 10/05/2006 at 08:24

  Tyrkiet – det havde jeg helt glemt, Anne. Heldige kartoffel!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.