Lidt af hvert

TOPSKUD…

20/04/2006

For noget tid siden købte jeg et stort oliventræ på Torvet i Silkeborg; der var stadig meget frost og faktisk også sne, og jeg tænkte, at det sydlandske træ da hellere måtte stå her i arbejdsværelset, i alle tilfælde indtil vi nåede op omkring et par plusgrader.

Det gik fint de første uger, det stod flot og højt i en zinkpotte, og jeg var så glad for mit røverkøb, og havde små fantasier om, at der da nok kunne hænges en enkelt lille lampe op i træet en lun sommer aften…

Men ak, pludselig en dag, da jeg ved et uheld kom til at slå imod træet, smed det 90 % af sine blade, det gik det kønne af det og planerne for sommeropholdet på terrassen var tæt på at blive skiftet ud med et ophold på containerpladsen!

En chance fik træet dog, og blev bakset ud i brændely’et, og efter nogle uger videre op på terrassen, og nu skyder det faktisk de fineste små lysegrønne blade…

Der har været forår i luften i dag, jeg har tøffet lidt rundt om huset og aet bjælkerne, de er tørstige, trænger til olie, men vi nøjes ikke med det, denne sommer skal det være, huset skal ha’ den sorte farve, som vi oprindeligt havde planlagt!
Helle for ikke at stå på stigen, når der skal males oppe under udhænget, der er 8 meter op (og ned)…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.