Lidt af hvert

PÅSKEPROJEKTER…

14/04/2006

Egentlig havde jeg regnet med, at feriedagene skulle bruges til at rejse pigernes nye “slyngel-klub-hus”, men jeg burde ha’ vidst bedre!!
Når Torben skal opføre selv det mindste byggeri, bliver det projekteret som et andet Fort Knox, intet overlades til tilfældighederne, materialevalget er upåklageligt, og der lægges meget omhu og akkuratesse i arbejdet, også mens vi stadig er på planlægningsstadiet…

I denne omgang har det så betydet, at stort set alle tømmerhandler i en radius af 75 km. er blevet besøgt, der er blevet kigget afstivning og sparket lidt på brædder, der er målt og vejet, og ALT blev fundet for let!
Der var meget telefoneren mellem Torben og hans far, fordele og ulemper ved de forskellige firmaer blev afvejet, de kom aldrig videre….

For Sørensen da, det er jo bare et legehus!!!!!

Da vi nåede mandag i denne uge, blev der endelig taget en beslutning, jeg behøver vel ikke
fortælle, at jeg var ved at puste mig op til den helt store nu-skal-det-være-tale!
Men det er jo påske, kort arbejdsuge, ja det er det sådan set også i næste uge, så hvornår skuret leveres på matriklen, det vides endnu ikke helt!
Men én ting er sikkert, både børne- og oldebørn vil kunne fornøje sig i de egen villa i vores have…

Så intet byggeri i denne påske, men vi skulle da nødig forfalde til lediggang og kedsomhed, så nu kaster vi os over en opfriskning af alrummet, der efter 2 1/2 år med gang i gaskomfur og brændeovn, trænger til en spand hvid maling.

En rundtur med spartelspanden og akrylfugemasse må først klares, der er sætningsrevner over vinduerne og i hjørnerne, træbjælker i to etager synker noget sammen i løbet af det først år, faktisk med sådan en kraft at det kan høres.
Og så var der også en lille nysgerrig hundehvalp med kløende tænder på overarbejde ved brændeovnsbænken sidste på sommeren…

Nu tør vi godt satse på, at hun ikke bare gnasker løs igen, hun klarede faktisk det hele på en enkelt dag, og har siden mødet med 2 cm. Arfmanns ikke været synderligt interesseret i at gentage fornøjelsen!

Lidt strikkeri bliver det også til, Lauras trøje er trævlet op og startet forfra, jeg havde strikket for stramt, så der var bølgende spøgelser, og det var ikke kønt!
Ofelia er vokset adskellige centimeter, nu er jeg over skøddet, og har ikke helt så mange masker på pinden mere, men det er stadig et lidt kedeligt strikketøj.

Ind imellem de to, ja der snupper jeg lige et stribet stykke mere, denne gang i rosa og brun, og så denne nærmest hvide med bittesmå rosa-lilla nister, det vil blive brugt flittigt, det kan jeg allerede mærke…


You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette 14/04/2006 at 10:36

  Ja, jeg har tidligere hørt om den slags mænd fra kvinder i min omgangskreds. Her i huset er det stik modsat… Så der skal man passe på, hvad man siger, for straks er der indkøbt materialer. De færdige projekter er der intet at klage over! Ærgerligt med spøgelserne – jeg er tilbøjelig til at få samme resultat. Her er vores pc gået i selvsving – sammen med billeder og strikkeopskrifter. Der er ingen kontakt overhovedet, så ingen billeder til Erleperle…øv. Telefonen er også i stykket, hvilket er ganske rart. Kan først laves d. 27.!

 • Reply Susanne 14/04/2006 at 10:47

  Der skal jo ikke ske noget med børn og børnebørn – det ved du da !! Tænk hvis det klappede sammen mens de var derinde, bare fordi det kun var 19mm brædder :o)Godt at I har andre projekter… Kan man nå at ændre i Uruguay-bestillingen ?? Kh fra en meget afslappet svigerinde.

 • Reply Helle Holst 14/04/2006 at 12:28

  Ak ja Anne – her venter vi også på vinduer til det værksted, vi så heller ikke får lavet i påsken. Utallige leverandører er blevet vejet og fundet for lette – måske det bare var nemmere hvis han selv lavede vinduet helt fra bunden:o)Nå men jeg ved jo også at det bliver godt når engang det bliver, så jeg holder min mund lukket og strikker en sok.
  Skønne farver du har valgt til striberne – jeg er vild med rosa og brun i kombination.
  Rigtig god påske
  Kh. Helle

 • Reply strikkeforsker 14/04/2006 at 15:14

  Ak ja, det kan jeg også nikke genkendende til fra mit tidligere liv bortset fra, at materialerne skulle være fra en bestemt midtjydsk tømmerhandel. Mens hyggemarkeder var bandlyst. Det gælder bare om at holde sig under radaren 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.