Lidt af hvert

INGEN VEJ TILBAGE…

14/04/2006

Så har der været gang i boremaskinen, og alle de “frahoppede” lister er skruet fast, det ser mere end grimt ud, så nu er der kun én vej, og det er frem med spartelspand og malerkost…
Mens Torben har klaret boringerne, har jeg slebet og olieret køkkenbordene, det ser så til gengæld rigtigt lækkert ud…

Men nu skal der dækkes bord og den store frokost stilles frem, for Sophie har sunget en længere klagesang om, hvor gerne hun ville være en del af sådan en familie, der arrangerede store frokoster til jul, påske og pinse.
Frokoster, hvor der ville blive båret mad ind i timevis, kolde og lune retter, lækkerier i hobetal og gode drikke til, hun drømmer om sprødstegt fiskefilet, små frikadeller, frugtsalat og andet traditonelt.

Det er der ikke til i mit køleskab, men der er gode italienske pølser, kold kylling, lidt tomattærter, masser af grønt, friskkogte æg, godt rugbrød og sprøde flutes; mon ikke hun klarer sig, selv om hendes moder ikke er af den traditionelle slags, som vel også nærmest kun findes i gamle danske film…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Helle Holst 15/04/2006 at 13:34

    Hun må komme med mig i morgen, når jeg skal afsted til svigermors store påskefrokost. Der er 120 retter og det tager timer …. Egentlig vældigt hyggeligt, men jeg er glad for at vi medbringer et par børn som også gerne vil en tur på legepladsen. Så er der en undskyldning for lige at få lidt luft.
    Kh. Helle

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.