Lidt af hvert

SOLIDARITET…

20/03/2006

I sofaen ligger en pige med feber, en hund på forbudt område, og en kat, der ud gennem sprækkerne holder øje med mine aktiviteter!!
Det er hyggeligt selskab, og Laura nyder specielt Nuggas hunde-omsorg, de to er hinandens bedste venner…

Speaking of cats:
Hver gang jeg åbner køkkendøren mod terrassen, så lammes jeg af en dunst af hankatte-pis; de pokkers karle kan åbenbart ikke finde ud af, at vores p-pille-fodrede hun-misser ikke er til hanky-panky i buskadset, dummernikker!!
Vi plejer at få et enkelt kuld killinger om sommeren, men det går ikke i år, Nugga ville komme til at lege dem ihjel, og jeg orker ikke at skulle gå og holde dem hver for sig, så ingen killinger i år, til stor fortrydelse for Amanda, der knus-elsker alle slags katte-dyr…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Bettina 20/03/2006 at 16:01

  Jeg er træt af de sk*** hankattes dunster overalt – selv i klapvognen og i voers kælder med kattelems-adgang!! Og jeg forstår ikke den misfortåelse med, at det er synd at kastrere dem. Nej?! Det er synd, at de skal leve så tæt sammen i bittesmå territorier, som vi med domesticeringen tvinger dem til, og det er synd, at de gang på gang på gang skal prøve at forsvare dette bittelille territorie og skal slås og kæmpe og have den ene skavank efter en anden pga. det. Vi sværger til kastraktion/sterilisation, det er det eneste “menneskelige” i længden.

 • Reply Linda 20/03/2006 at 21:37

  Hehe, mine genboer har det modsatte problem: min højrenabos hunkat (kaldet liderbuksen) sidder og jamrer og vrider sig foran deres terrassedør, mens de to kastrerede hankatte målløse kigger på. Jeg er desværre allergisk overfor katte, min datter ville ellers svært gerne have en af naboens små killinger – “liderbuksen” må have fundet nogen der var til mere end kig :o)

  kh Linda

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.