Lidt af hvert

OPRYDNING…

01/03/2006

Har brugt noget af eftermiddagen på at rydde op i mit uldgarn, det ligger i 3 store skuffer i arbejdsværelset, sorteret efter farver; jeg har trævlet alt op, der har ligget fra før vi kom ind i 2006, så stakken af UFO’er er kraftigt minimeret!

Jeg holder fast ved kun at måtte strikke på 3 forskellige ting om ugen, problemet i denne uge er så bare, at der ikke er noget, jeg har lyst til at strikke…
Jeg strikker på Snowdrop, men uden glæde, og havde sådan håbet, at oprydningen ville få mig til at falde over lige præcis det, jeg havde lyst til at gå i gang med, men ak, der var ikke lige noget der fristede!!

Der er masser af inspiration at hente rundt i de forskellige blogs, men i virkeligheden trænger jeg nok mere til at komme afsted og gramse på noget nyt lækkert garn, bladre opskriftmapper igennem og snik-snakke med en god strikke-dame, Inger på Volden, Birthe i Ry, Marianne i Lemvig eller måske endda en tur til Designværkstedet i Ålborg…

Indtil da må jeg vel så “nøjes” med noget af alt det, jeg har i skufferne, der er vel altid til et par handsker, strømper eller endnu et tørklæde!!

Og inden jeg skal på garn-tur, så skal jeg ha’ fundet vores kamerataske, det store kort til plads til rigtigt mange fotos, opladeren og det ekstra batteri, jeg kan simpelthen ikke finde det, og da det er mig, der bruger det, så mener Torben, at det må være mig der har smidt det væk, kan det mon passe……….

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply strikke_jane 01/03/2006 at 17:50

  Kender det alt for godt! God jagt efter kamerataske m.m.

 • Reply Helle Holst 01/03/2006 at 18:55

  Kan du så se at komme til Ålborg. Der er 25 % på alt de næste 3 dage; Man tror det næppe men den er god nok. Jeg kommer lige derfra og det var en oplevelse af de bedre.
  Kh. Helle

 • Reply britt 01/03/2006 at 20:57

  Aaaaahhh, Rakke skabe – dem er jeg også stor fan af. Og de nederste skuffer er bare fantastisk rummelige. Dejligt lager du har – lige til at gramse på når du lyster – mit ligger i Smart boxe på loftet – mest fordi der simpelthen ikke er plads i beboelsen….
  🙂 Britt

 • Reply Ella 01/03/2006 at 23:57

  Hej jeg bor i Aalborg og jeg har ikke været der, måske sku’ vi?

  Sikke lækker orden og en lækker reol til garnet, lidt misundelig er man vel altid 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.