Lidt af hvert

JEG BURDE…

23/03/2006

Eftermiddagen er ung endnu, ungerne er raske og er taget til Bamse-bingo i Kulturhuset, så jeg burde kaste mig over afvaskning af køkkenlågerne, strygetøjsbunken, lektierne, vasketøjssammenlægningen, oprydning i fryseren, det er ikke gøremål der mangler!!

Men jeg gør det ikke, jeg “pjækker”, jeg vil snuppe en af mine nybagte gulerodsboller og en stor kop te med op i sofaen, og så vil jeg se Laws of Attraction, som jeg fik sammen med Alt for Damerne i sidste uge, jeg garanterer ikke for, at jeg ikke vil snige mig til at fin-sove lidt ind imellem.

Skraberen her er en af mine yndlingsting i køkkenet, perfekt til at rense bordet for dejrester, købt for mindre end ingenting i Ikea, som jeg snart MÅ besøge, der er vel kommet sommer-ting til haven….

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Mette 23/03/2006 at 17:47

  Ja, sådan en uvurderlig køkkenting, kan man ikke undvære. Jeg bruger den til at dele dejen med i stedet for en kniv og kan ikke undvære den! Skøn lerdame du har lavet!! Forøvrigt har jeg besvaret din udfordring. God dag. kærlig hilsen Mette

 • Reply Ella 23/03/2006 at 18:41

  Den skrabeting har jeg ledt efter både højt og lavt i Aalborg – jeg MÅ til IKEA 😉

 • Reply Anne 23/03/2006 at 19:02

  Der kan komme en med posten til dig, hvis jeg altså kommer til Ikea før dig 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.