Lidt af hvert

UNDER ANGREB…

01/02/2006

Knap 30 kg. damp hvalp satte for få minutter siden dagens hidtil hårdeste angreb ind på sin svækkede mad-mor, der blev ikke udvist nåde!!

Nugga har en forårs-pubertets-raket i numsen i disse dage, og har svært ved at stilles ved rolig aktivitet; der skal gang i den, skal der, vi skal løbe, ruske og tumle…
Ikke let, når madammen her først nu er ved at rejse sig efter en 12 timers migræne-tur, det tager tid at komme op i omdrejninger igen!

I næste uge er det 1 år siden, vi kom hjem med Molly, vores nye lille Golden; jeg holdt orlov i 8 uger, det sidste forældreorlov blev brugt på “potte-træning” og socialisering af den skønneste hvalp. Molly blev kun 6 mdr., vi måtte aflive hende p.g.a. alvorlig hoftedysplasi, det er noget af det hårdeste jeg har været med til, hun var noget helt specielt.

At ha’ kæledyr er noget vi sætter pris på, vi har altid haft hund, og de sidste 7 år også katte, 2 stk, vi har fisk on-an-off, og for tiden bor der to degu’er på Amandas værelse.
Kæledyr er godt for sjælen, der er trøst og nærvær at hente, spøjse oplevelser og gode grin, vores familie ville ikke være vores, hvis her ikke boede nogen med pels på!
Men desværre følge der også sørgelige oplevelser med; ingen holder af, at samle en flad kat op på en befærdet vej, og ingen bryder sig om, at ta’ beslutningen om et farvel til en hund, der er “brugt op”; men at skulle aflive Molly var helt forfærdeligt, hun var så ung, og var bare den helt rigtige hund for os, men der var ingen vej uden om.

Nu bor Nugga her heldigvis, hun er ingen erstatning for Molly, hun er sin egen, godt nok magen til udenpå, men med et meget mere markant jeg!
Jeg er vild med hende, men nu behøver jeg ikke ha’ hvalp i huset ret meget længere, 12 måneder and still counting, hun må gerne snart blive voksen…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply strikke_jane 01/02/2006 at 16:56

  Hvalpe er vildt skønne, men har man først prøvet at ha’ et par stykker i træk kan man godt begynder at glæde sig til at få en voksen hund, som bare ved hvad den skal, må osv osv. Sådan en lækker voksen hund, som bare er blevet til en ven der altid er der…..

 • Reply Mette 01/02/2006 at 22:46

  Ja, jeg må tilstå, at jeg er helt salig over den store, dejlige Jalmer, der med sine knap to år nu ligger roligt og knejser på gulvet. Der kommer en helt anden ro over dem, når de bliver lidt større. Ikke at han ikke liiige skal vende en tur i vores seng en gang imellem for at drille lidt. Det er jo forbudt område!

 • Reply Ella 01/02/2006 at 23:21

  En glad hund og en eftermigræne er en dårlig kombination. Hvordan behandler du migræne?

 • Reply Anne 02/02/2006 at 00:13

  Ella,jeg har været igennem så mange former for migrænededicin, så jeg nærmest ikke husker dem fra hinanden; den bedste kur indtil videre er gigtmedicin plus nogle kodimagnyler, en kold klud på øjnene og en varm hvedepude om nakken, det virker bedre, end de “rigtige” migræner-piller/næsespray m.m.

 • Reply Anne 02/02/2006 at 00:15

  Mette, hunde i sengen, det er noget vi ikke helt er enige om her hjemme! Jeg mener, at de skal være på gulvet, men gerne i soveværelset, Torben synes det er okay, at de ligger i forenden, men der bliver de sgu sjældent!!
  Molly lå aldrig i sengen, Nugga ind imellem…
  Sengen er i forvejen tæt pakket med os to, der skal være der, og så de to prinsesser, der troligt kommer vandrende nat efter nat ;-))

 • Reply Mette 02/02/2006 at 11:19

  Det lyder hyggeligt, men overfyldt! Claus og jeg deler ikke seng med NOGEN! Det er det allerhelligste for os og de eneste kvm i huset, som kun er vores. Til gengæld nyder vi, når Jalmer smider sine dejlige 52 kg. ned på gulvet og spinder på hundesprog af velvære. Selvfølgelig ved siden af sin herres seng – og det er ikke mig.

 • Reply Ella 02/02/2006 at 11:50

  Har du prøvet Maxalt? Det har været et sandt vidundermiddel for mig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.