Lidt af hvert

UGENS SIDSTE DAG…

05/02/2006

Tænk sig, hvis jeg kunne vente med at tage hul på den nye uge til i morgen, jeg ville elske en dase-dag med masser af tid til ingenting, den slags ingenting som består af aviser, pinde, garn og et enkelt vend ud i køkkenet efter proviant!!

Det går desværre bare ikke, foran mig ligger en laaaaang indkøbsliste til tirsdagens fællesspisning, en liste jeg bliver nødt til at få styr på i dag; vi må allerede i morgen ha’ gang i gryderne, mad til 100 er et ret stort arbejde for drenge fra 7.klasse, så der bliver ikke tid til at rende til købmanden…
Der er mange ting på listen, ikke specielle ting, men et specielt højt antal af hver, 15 kg. hakket okse, 60 æg, 4 kg. smør, 100 bagekartofler, 8 kg. hvedemel og det fortsætter og fortsætter, jeg får lange arme, inden det er slæbt i bilen.

Men inden jeg begiver mig ud i verden, skal småkagerne lige smages til sammen med en god kop kaffe; jeg måtte bare prøve Sofies Hand in Hand, jeg ville ha’ lavet dem trekantede, det gik ikke, så de blev kvadratiske, sådan da…
Sofie ruller dejen ud mellem to stykker film, film og jeg = dårlige kombination!! Så jeg bruger bagepapir, gerne i så store stykker, at jeg kan folde det ud over bordkanten og stemme maven imod, så ryger det nemlig ingen steder!!
Tak for opskriften, Sofie, kaffe og kardemomme, det er, i modsætning til filmen, bare lige mig.

Jeg tror, at mine småkager skal hedde Muhammed og Jesus….

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Sofie 05/02/2006 at 14:45

    Selv tak! De ser gode ud, også i ubagt tilstand. Min største søn siger altid, at det er en skam jeg ødelægger dem ved at bage dem..han kan altså bedst li’ dem i rå tilstand.
    Muhammed og Jesus..Den er bare go’ 🙂
    Man burde jo næsten ha’ en uge med et modsætniger-mødes/kontraster-vi kan-li’ tema…

  • Reply Mette 05/02/2006 at 18:45

    Ja, Anne, du er nået lidt længere med Sofies indbydende kager, end jeg er. Det skal nok komme!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.