Lidt af hvert

MAN TROR DET ER LØGN….

20/02/2006

Jeg prøver egentlig at leve forholdsvis sundt; grønt, groft, varieret og sådan…
Jeg kvittede smøgerne for længe siden, næsten 8 år, drikker stort set ikke alkohol, kaffe indtager jeg med måde, og jeg går dejlige ture i den friske luft hver eneste dag!!

Øjeste blik, må lige binde mig fast til taburetten, ellers letter jeg vist med glorie og englevinger…

Men-men, jeg får for lidt søvn, og stresser i perioder alt for meget, og denne vinter har jeg været mere træt end ellers!
Torbens træthed/søvnmønster er en historie for sig, men jeg overdriver næsten ikke, når jeg skriver, at der skal mere end 45 minutters intens kalden, skubben og moderate trusler til at få ham ud af fjerene…
Vores uoplagthed var ved at genere os lidt (meget), vi fik jo sådan set ikke lavet alt det vi gerne ville, og sad i sofaen og nikkede lidt for tit og tidligt!!

Det var dengang…
Før en halv flaske Enaxin, som vi har skyllet i os siden sidste onsdag, Torben på akut kur med 2 x 15 mil. om dagen, og mig bare mere moderat med en enkelt “dram” om dagen; vi er flyvende, topklar og forundrede!!??

Jeg ville ha’ forsvoret at noget kunne virke så hurtigt, men det har det altså gjort, vildt!!
Enaxin er urtebaseret, og indeholder bl.a. Guarana, grøn the og russisk rod; vi har simpelthen valgt at tage det for hvad det er, et urteprodukt uden alt for tydelig deklaration, virkede det, så var det fint, virkede det ikke, så købte vi bare ikke mere af det…

Men det virker, gør det, og vi springer forårskåde rundt, og griner af det, for kan det nu virkelig passe, eller er det bare troen på det…??!!

Jeg er ligeglad, og samtidig meget glad, for Torben behøver ikke længere geværsalver og eksplosionslignende vækkeursseancer for at komme op, og det er i sig selv det hele værd!!
Falder jeg besvimet om af træthed om nogle dage, så sletter jeg dette indlæg, og lader som om det aldrig har været her, og vil til enhver tid benægte, at vi ofrede penge på en brun flaske med en solbærsmagende væske…

P.S. Jeg får altså ikke reklame-penge for at skrive dette her, men hvis I Enaxin-folk ser dette her, så send lige et par flasker ;-))

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Sofie 20/02/2006 at 19:19

  Det lyder jo som guld. Jeg er ikke stødt på det her i UK – ellers ville fluks købe mig en flaske..det er vist lige hvad jeg trænger til for øjeblikket.
  Og om det er troen på det eller ej – det er jo nærmest lige meget, så længe det virker 🙂

 • Reply Fríða 21/02/2006 at 19:34

  hej Anne!
  det lyder som lige det jeg behöver! har ledt på google, kan du sige mig hvem der er producenten til dette produkt? jeg må så forsöge at spörge i helsebutikker her i byen hvis nogen kan skaffe det.
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply Lene Zaar 21/02/2006 at 20:15

  Hej Anne,
  Var lige inde på http://www.enaxin.com og kigge lidt. Prisbelønnet eller noget i den stil i 2004 – det må jeg nok sige! Nu håber jeg bare, at det også virker på Sjælland, for jeg “kom til” at købe både mixturen til et par uger og så tabletterne til vedligeholdelse.

 • Reply Anne 21/02/2006 at 21:16

  Vi jubler stadig, det har virkelig hjulpet! Vi købte vores hos http://www.helseonline.dk, mon ikke også de vil sende det til Island, Frida?? Ellers kan du da kigge på hjemmesiden, som Lene nævner, der kan du nok finde ud af noget, evt. sende en mail direkte til dem!? KH Anne

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » OP TIL OVERFLADEN… 11/11/2007 at 17:50

  […] må vist på kur , så jeg kan komme op til overfladen […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.