Lidt af hvert

URUGUAYAN SUNDOWN…

19/02/2006

Et af ugens 3 udvalgte blev færdiggjort på miniferien, nemlig tørklædet af Uru-ulden!

MØNSTER:
Midwest Moonlight fra Scarfstyle.
Mønsteret går over 16 + 1 m.
Jeg har strikket med 16 m. mindre end i opskriften.

FÆRDIGT MÅL:
120 x 18 cm.

GARN:
57 gram Lace Pure Wool fra Handpainted Yarn
Jeg har strikket med dobblt garn.

Og så har jeg faktisk 2 brocher, der passer rigtigt fint til, havde glemt hjertebrochen…

Ugens 2 andre stykker strikketøj blev også rørt, strømperne knap så meget, jeg mistede den ene pind undervejs; men forstykket til Pisa nærmer sig sin afslutning, dejligt, “desværre” har jeg fundet en pænere måde at tage ind på, end den jeg brugte på det første forstykke, så nu må det strikkes om, og Pisa fortsætter med at være ugens udvalgte ind i næste uge!!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Susanne 19/02/2006 at 19:13

  Uhmm – Uru-tørklædet ser lækkert ud :o) Glæder mig til at ses på et tidspunkt. Kh Susanne

 • Reply Marianne 20/02/2006 at 00:04

  Kære Anne.
  Dejligt at have én at støtte sig op ad!:-)
  Det tørklæde er blevet flot – og så er du endda nået langt med Pisa.
  Godt gået!!!
  Glæder mig til at næste uges udvalgte!:-)
  Knus fra
  Marianne

 • Reply Ella 20/02/2006 at 14:27

  Du er en meget tålmodig sjæl. Måske derfor bliver dine ting så smukke.

  – Som du kan se på min blog, forsøger jeg at hækle lidt, jeg er ikke begavet med din tålmodighed 😉

 • Reply Anne 20/02/2006 at 14:44

  Tak for roserne, det er en dejlig ting, jeg er også selv svært tilfreds med tørklædet, har “luftet” det i skolen i dag, og kan mærke, at det er et tørklæde, der vil blive brugt flittigt.
  M.h.t. tålmodighed, så må jeg indrømme at Pisa’en er ved at ha’ taget så lang tid, at tålmodigheden med den kan ligge på yderste mm af min lillefingernegl, jeg har lyst til at sætte ild til lortet!!!
  Men – men – men, den ser jo dejlig ud, lige sådan en man kan hive af og på alt efter aktivitet, farven er skøn og nu har jeg brugt så meget tid på den, jeg vil være færdig med den, og det i denne uge!!Det er en meget enkel opskrift, hvordan jeg har kludret sådan i det vil for altid være en gåde…

 • Reply Liselotte 20/02/2006 at 22:46

  Hvor er det blevet smukt Anne 🙂

 • Reply mal din dag » Op med hønsene 07/01/2008 at 09:31

  […] Jeg fortsætter med at hæfte ender og blive færdig med sidste sommers strikkeri – dengang jeg tog livtag med MidwestMoonlight. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.