Lidt af hvert

EARLY IN THE MORNING…

13/02/2006

Når man har ferie, så skal man altså ikke op kl.05, ikke hvis jeg kan få lov til at bestemme; ja det skulle da lige være, hvis man skulle ud i naturen og opleve nogle af dens undere, men dæleme ikke bare for at underholde en fræk hvalp!!
Nugga var top-klar før Fanden fik sko på, og da Torben har et seriøst godt sovehjerte, ja så var det mig, der stod for skud…

Nedenunder gik vi, og ud kom hun, nescafé’en kom i koppen og så gav jeg mig ellers til at rode i mine garngemmere, bare for lige at se, hvad der egentlig var!
Der var en del, vil jeg sige…

Der er garn nok til mange projekter, både store og små; der ligger garn i pakker sammen med præcis den opskrift der skal bruges, der ligger rester fra forgangne tiders strikkerier, der ligger garn flået af hylderne ved ophørsudsalg, og så er der også lige en bunke garn fra Uruguay, købt for ingen penge!

Det er spindelvævstyndt, lugter frygteligt af eddike, men det er bare så smukt; jeg købte forskellige røde nuancer, og med 850 yards pr.100 g, så er det altså til nogle projekter i de bundter, der ligger i skuffen.
6 $ for 100 g., så hvis man fristes, så er det ikke noget, der ruinerer…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Susanne 13/02/2006 at 10:38

  Nåhh, troede ikke at du havde ret meget :o) Jeg er lidt misundelig lige nu fordi I har vinterferie… skal på arbejde om 1½ time !! Kh Susanne

 • Reply Fríða 13/02/2006 at 11:18

  Ja, det er smukt, sikke farver! Men hvad er det dog du der har begyndt at strikke på? Som du kan se på webstrik-siden, der jeg har lagt en forespörgsel, har jeg nemlig en del sådan tyndt garn liggende og har tænkt over hvad man kan lave af det andet end sjaler.

 • Reply Anne 13/02/2006 at 11:46

  Det er en Marianne Isager top, Rib-rab hedder den, jeg har tænkt at bruge den med en langærmet t-shirt under.
  Men garnet er jo bare så tyndt, og rib bliver kedeligt i længden, så jeg strikker kun på den hver anden uge ;-))

 • Reply Ella 13/02/2006 at 16:33

  Jeg er fuldstændig vild med den farve 🙂

  Hvor ville jeg ønske at mine hænder snart bliver så gode at jeg kan strikke igen.

 • Reply Anne 13/02/2006 at 17:07

  Det håber jeg da også for dig, Ella, det er ikke rart, når fysikken begrænser!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.