Lidt af hvert

VARMA KOPPEN…

16/01/2006

Sverige igen-igen, selv mod ondt i halsen hjælper det!
Sådan da, i alle tilfælde blev min aftensmad i dag en skål med Varma Koppen Fruktsoppa, uhmmm, jeg er ellers ikke meget for mad, der rystes ud af en pose, men dette her, det er en af mine laster.

Hvis man så er så heldig at kunne finde en pose Mandel Biskvier “små og goda” i viktualierummet, så er man nærmest lykkelig!!

Jeg må finde mig en soppa-pusher hinsidans, for jeg løber snart tør, der må findes en venlig sjæl i Sverige, der vil gå i ICA og proviantere for mig, måske kunne jeg sende en spegepølse den anden vej…

Her er helt stille, Laura spiser og Sims’er hos bedste-veninden Anna, og Sophie har budt far og lillesøster på hjemmelavede burgere i ungsomshybelen, hun kender hans evner foran komfuret alt for godt.
Jeg nyder stilheden!!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Sophie 16/01/2006 at 21:07

  og næsten lige så gode som mors, blev de hjemmelavet burgere, bortset fra den falske ketchup nemlig Heinz istedet for fars ynglings. Men ellers faldt alt vist i rigtig god smag, især det sprøde bacon, som en ekstra lille ting. Så vi må desværre have den svenske Varma Koppen tilgode :o( vist noget nu kun sætter pris på mor. God bedring knus sophie

 • Reply Linda 17/01/2006 at 11:47

  Hej Anne
  Jeg faldt først for nyligt over din blog og dagene efter skrev du min :o) Det er sådan en dejlig blog du har, jeg nyder at sidde og læse alle dine indlæg. Da jeg læste indlægget om din far, tænkte jeg på en film der blev vist for nyligt, om en lille robotdreng der bliver vækket til live igen efter 2000 år og bare ønsker at se sin menneskemor igen. Det kan lade sig gøre med en stump hår men kun for en dag. Hvor ville det være dejligt hvis det kunne lade sig gøre in real life!
  God bedring i øvrigt..
  kh Linda

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.