Lidt af hvert

MED ARME OG BEN…

06/01/2006


Stjæle gør jeg altså ikke, men jeg kigger, inspireres, låner og kopierer, det sidste kun til husbehov.
Surf-ture på nettet giver mange inputs, flere end der er tid, evner og finanser til; jeg kigger mad, bøger, boliger, design, håndarbejde og andet nyttigt, og drømmer tit om, at jeg havde mere tid til at gå i gang med noget af det, der fanger øjet på turen rundt.

Sharilyn Wright har i mange år samlet små papirstumper, og har nu sendt 125 små pakker papir ud i verden til forskellige kunstnere og andre kreative sjæle, der hver især nu må muntre sig med det efter eget ønske.
Hun sendte ikke noget til mig, det måtte hun gerne ha’ gjort, for det ser ud som om, hun har gemt meget spændende “affald”; jeg har været i mine egne gemmere, der var faktisk en hel del, og med saks og limstift kom en lille skøjteprinsesse til live midt i eftermiddagsteen.

Når jeg laver jule- eller andre kort, går jeg tit i Tigerbutikken, de har ind imellem super flotte årskalendere fra teNeues til bare 20.- kr, der er til rigtigt mange små klip i sådan en. Bare lige hvis andre skulle blive fristet….

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Susanne 06/01/2006 at 16:26

  Hun er da bare rigtig sød :o) Hende kan Faster godt passe !
  Kh Susanne

 • Reply Mette 06/01/2006 at 17:21

  Nej, nu stopper du altså! Du puster lige til noget, som jeg finder meget interessant og har lovet mig selv ikke nytter noget OGSÅ at skulle have tid til!! Jeg VIL det ikke….. lige nu i hvert fald. k.h. Mette

 • Reply Anne 06/01/2006 at 17:44

  Åh, come on, Mette, det er lige som i Fakta, det ta’r bare 5 minutter 😉
  Hvis vi altså ikke lige tæller tiden til papirindsamlingen med; jeg forestiller mig selv stå med rumpen i vejret de underligste steder for at finde bare en lille unik stump!
  kh Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.