Lidt af hvert

INDEN JULEN HELT ER OMME…

26/12/2005
Sidder egentlig i sofaen ovenpå og ser “Året, der gik”, men blev altså lige nødt til at tage et billede af vores lille juletræ!
Det er ikke voldsomt stort, og står skubbet op i et hjørne, for ingen har skullet danse om det, men det er bare så kønt, den fineste sprøde grønne farve og omhyggeligt pyntet af pigerne, og vi har nydt at kigge på det hver aften, når vi har siddet oppe i den lille stue.

Vi har ikke levende lys på træet, det holder mit nervesystem simpelthen ikke til; katte, børn og tumlende hundehvalp og åben ild – dårlig cocktail!!!
En af fordelene ved de elektriske pærer er, når vi nu ligesom skal “undskylde” de manglende levende, det er jo at træet står tændt meget længere, og i disse dage fungerer som natlampe for pigerne, hyggeligt når man skal nat-tisse…

Om et par dage må det ud, og der bliver sørgeligt tomt i hjørnet, vi må på jagt efter et eller andet indendørs-træ, mon man kan skaffe et oliven et af slagsen på denne årstid??

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette 27/12/2005 at 12:09

  Pragtfuldt juletræsttæppe! Er det hjemmelavet…?! Vores trænger i den grad til en udskiftning. Ikke mindst når det blev produceret i begyndelsen af 80’rne, hvor jeg som nybagt husmoder, applikerede nisser og gæs på det….. Den gang var jeg helt vild med det.

 • Reply Anne 27/12/2005 at 13:35

  Ja, det er skam hjemmelavet – af min mor! Der er bomuldsrester og hessian, det er rigtigt flot! Hvis du skal bruge mål, så sig bare til!!

 • Reply Mette 27/12/2005 at 18:20

  Det siger jeg altså ikke nej til! Bomuldsrester har jeg så rigeligt af…… og hessian er jo ikke særlig dyrt. Måske hvis jeg starter i januar. Når du en gang har tid til overs, he-he, kan jeg så lokke dig til et nærbillede af tæppet….?! Det haster ikke.

 • Reply Anne 28/12/2005 at 08:59

  Jeg mailer et billede og nogle mål, når træet er fjernet; hvis jeg flytter på det nu, så tror jeg det drysser en anelse 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.