Lidt af hvert

BÆST…

20/01/2006

Ikke bare én, men hele 3 fjernbetjeninger har været i nærkontakt med Nuggas kindtænder, på parabol og dvd bare kosmetiske skader, men tv’ets, ak og ve, ingen funktioner virker!!

Nu sidder du nok der og tænker, om jeg mon er lettere “fat-svag”, siden hun nåede at sutte på dem alle tre, det er jeg så måske nok, jeg regnede i alle tilfælde ikke med, at hun ville vende tilbage og snuppe en mere, efter den skideballe hun fik første gang.
Det var nummer 1 og 2, nummer 3 lirkede hun faktisk ud af hånden på mig, da jeg lå og fin-sov en lille smule feberhed til et afsnit af Oprah, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg vågnede ved første knas, og der blev ikke flere, men i stykker var skidtet…

“Men hva’ så???” skreg Laura, der er bedste venner med fjerneren “Så kan jeg jo ikke skrue op og sådan…!!”
“Udemærket” tænkte moderen “du ligger på grænsen til en høreskade foresaget af Bart Simpson!!” klog af skade valgte jeg ikke at sige det højt….

Jeg fortalte, at der på siden af vores tv sidder en samling bitte små knapper, der både kan skifte kanal og skrue på og ned, smart!
Men, suk suk suk, så skal barnet jo rejse sig…
At høre på mine fortællinger om sort-hvide tvs, der skulle varme op, konvertere ovenpå kassen, hvis man ville se ZDF, det ringe udvalg af børne-tv, o.s.v. o.s.v., det gad hun bare ikke; der var sådan set kun ét at gøre, ifølge Laura “Køber far så en ny i morgen, eller hvad, han kan nok få en i Viborg!!??”

Og, hånden på hjertet, jeg synes faktisk også det er lidt småirriterende at skulle lægge strikketøjet, kravle ud af tæppet og daffe hen over gulvet, bare for at skrue en lille bitte smule op….

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply strikke_jane 20/01/2006 at 13:59

  Ja, man kan hurtigt lære at nyde
  teknikkens fremskridt…..:-)

  Husk nu at klø hunden bag øret alligevel *G*

 • Reply Linda 20/01/2006 at 14:20

  Se det med at lette rumpetten, når man nu lige sidder viklet ind i tæpper og garn, for at finde en anden kanal, synes jeg også er møjirriterende. Vores styresystem gik død på et par lækkende batterier for 6 år siden. Man kan meget med sin pegetå når den ikke er proppet ind i en sok :o)

  Er det mon lyden når de knaser, Nugga tænder på?

  kh Linda

 • Reply Strik-InLise 20/01/2006 at 20:17

  Hej Anne
  Jamen de kære husdyr, de kan da engang imellem være meget værre en små børn til at holde en i gang.
  Og lidt motion har man jo altid godt af, eller hva’ Thi Hi
  KH Lise

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.