Lidt af hvert

NY STUE…

06/12/2005
Ikke helt, men så i alle tilfælde et nyt look da!
Vores fjernsynskiggeris-afdeling ovenpå har fået tilført nyt brugt, både konsolbord og lidt julepynt, der er fint og dufter nu også dejligt af Ajax.

Noget måtte vige pladsen, og det blev altså bogreolerne, godt de har hjul under! Nu står de i soveværelset, ret hyggeligt faktisk, det er jo i øvrigt også der, at der læses mest her i huset.
Noget af det første jeg gør, når jeg kommer nye steder hen, det er at se, hvad folk har i deres bogreoler, det siger en hel del om mennesker, synes jeg, både skøn- og faglitteratur! Så hvis nogle af dem, der kommer her i huset, har samme trang som jeg, så må de fremover en tur ind i “privaten”.
Ikke at jeg er hysterisk med mit soveværelse, der er skam blevet hoppet ret meget i vores seng, bygget lune huler og leget med Actionman og Lego, da pigerne var mindre, men på en eller anden måde, så er det bare en anden slags rum, end de andre, mere bare vores.

Måske kan jeg komme i Ikea efter en lille blød klud til at smide på gulvet i stuen, et par puder og lidt “tjums” fra juleafdelingen, måske kunne jeg købe en Svane, nu er der i alle tilfælde plads til den i hjørnet ved Lauras værelse! (Som om det var den manglende plads, der havde afholdt os fra at købe en, hmpf….)

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Torben 07/12/2005 at 12:26

    hey – du kan jo vedhæfte fotos direkte i teksten… skat

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.