Lidt af hvert

ENDELIG…

26/12/2005
I morges kunne man ikke bygge med Lego, fordi man skulle ud i bilen og afsted, og da man så var på vej hjem, og faktisk glædede sig rigtigt meget til at komme hjem og bygge Lego, så sagde den top strenge mor, at alle børn skulle tidligt i seng i dag,aarrgggghhhhhh!!

Moderen forbarmede sig, og nu sidder Amanda og Torben og hygger sig med at bygge Ferrari lastbiler og andet sejt, og om et lille øjeblik sidder jeg i sofaneseren sammen med Laura og ser Willow, rigtig go film her til en flyde-2.juledags-aften.

Vi har været i Vester Nebel og hygge med Oldemor, der bliver mindre og mindre der i kørestolen, men som i dag bar knivskarp i hovedet og replikken, og senere til frokost i Jelling hos min venindes forældre, hvor der blev disket op med julemad i alle afskygninger i mange timer.

Nu skal der slås mave og strikkes Pisa på blå Boye’er…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.