Gode sites, Inspiration

PINTEREST…

29/05/2011

Hvis du  –  ligesom jeg  –  elsker at smutte rundt på nettet og finde idéer madlavning, kreative projekter, indretning, lækre farvekombinationer og også bare glo på skønne inspirerende billeder, så vil jeg gerne anbefale dig at smutte over på Pinterest.

 

Det er en uudtømmelig kilde af inspiration, jeg finder 100vis af projekter, som kommer med mig videre på min virtuelle opslagstavle.

Det er godt at den er kæmpestor, den tavle, for jeg er alvorlig hooked.

 

Øverst til venstre kan man be’ om en invitation til pin-festen.

Gør det  –

det er den mest inspirerende fest jeg har været til længe…

 

 

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Marie-Louise 29/05/2011 at 18:16

  Jeg er inviteret 🙂 men bruger ikke invitationen, da det involvere facebook og den er jeg ikke med på!! det er ret irriterende. Så jeg nøjes med at være med på en kigger.

 • Reply Marie-Louise 02/06/2011 at 15:17

  Hej Anne.
  Efter at have læst dit indlæg og kommenteret blev jeg lidt ærgelig over at jeg ikke kan være på pinterest bare fordi jeg af princip ikke er på facebook, men så opdagede jeg at jeg kan anvende twitter, så nu er jeg ogsåpå rigtigt og kan lave mine egne boards 🙂 Det var lige dig uvidende fik givet mig skubbet ;-D
  Du må have nogle gode fridage. Nyd det skønne vejr.

 • Reply Bettina 11/06/2011 at 21:42

  Hej Marie-Louise,
  Det var godt, du fandt ud af det – for man kan altså også være medlem på gammeldags vis med brugernavn og kodeord…det er jeg i hvert fald. 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.