Lidt af hvert

BOBLER I GALOP…

20/12/2014

bobler....

 

December er trængesel og alarm.

Hyggelige frokoster, julekortskrivning og gaveindkøb.

 

December er fart på og for få timer.

Udfordrende logistik og rigtigt mange ting, som jeg gerne vil og næsten ikke når.

 

December er deeember på godt og ondt og heldigvis allermest dejligt.

Og denne gang er den ganske særlig for os, der bor her i det gamle røde hus.

Denne gang er december også kontrakter, CVR numre, overtagelse og opsigelse.

Nye ting, der ikke plejer at ride med på  juleriernes karrusel…

 

 

I går skrev jeg min opsigelse og lagde den med lettere bævende mund på chefens bord.

Det er en ganske særlig følelse at sige op og farvel, når man i virkeligheden knuselsker sit arbejde, og det gør jeg jo, men jeg tøvede ikke eller havde bare den mindste snert af “Måske er det dumt”, jeg ved at valget er det helt helt rigtige, det kan jeg mærke helt ned i maven og videre ned i tæerne.

Jeg skal kan og vil Vrads og hold nu op hvor jeg glæder mig!!

 

Jeg har været afsted til bestyrelsesmøder, budgetmøder, brugt tid på grafik og arrangementer ude i fremtiden, jeg taler meget i telefon og skriver mange mails med mulige kommende kunder og det hele er bare så spændende og har puffet andre gøremål til side uden det mindste nervøse tic ved øjet.

 

Så derfor sidder jeg nu også her d.20.12. og kan sige, at jeg er bagud med julen, som i virkelig bagud.

Stort set ingen gaver, ingen konfekt, ingen mad, for få julekort, for lidt gæstebud og ingen handletur med pigerne.

Men det er jo lige meget, fuldstændig helt og aldeles, for jul bliver det og inden mandag aften har jeg klaret det, som jeg finder nødvendigt, sådan at tirsdag bliver en rolig hjemmedag med tid til gæster, gløgg og sofa…

 

Jeg sidder og sipper kaffe, surfer internet, nyder den lille varme killing på min arm, kigger på den julepynt, der hænger præcis som den skal og kan lure ind til pigerne, der pynter juletræ i stuen.

Alt er godt og hjemmelavet konfekt ville ikke gøre det bedre, vi klarer os fint med for 100.- kr blandet fra chokoladeforretningen.

Jeg giver mig tid til at nyde og tage ind, giver mig tid til at smile stille over boblevand en hverdagsaften og alle de søde beskeder og hep, som jeg har modtaget de sidste dage. Det er vidunderligt.

Og om lidt skriver jeg så den liste, som skal styre mig igennem de nødvendige indkøb og så går jeg i gang.

 

Men først om lidt.

Jeg skal lige sidde lidt længere…

 

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Heidi 20/12/2014 at 23:39

  Det er en helt fantastisk boblevand den der. Den kan bruges til at fejre mangt og meget med.
  Det må være helt fantastisk at være midt i så meget spændende og det bliver altid jul, uanset hvor meget eller lidt man er med og lige i år, der synes jeg godt nok, at du har den allerbedste undskyldning.

 • Reply Mona 21/12/2014 at 02:33

  Jeg ønsker dig held og lykke med dine dejlige nye planer og glæder kig til at besøge Stationen i det nye år.

 • Reply Lisbeth Vissing 21/12/2014 at 09:12

  Kære Anne.
  Endnu en gang ??lig tillykke med dit nye job = dit nye liv.
  Jul bliver det alligevel og helt sikkert også en super dejlig en.
  Jeg er sikker på at du nok skal nå det som du synes er vigtigst. ????
  Jeg har også haft tidspunkter. Her i julen hvor jeg jar følt mig bagud, ikke på grund af nyt arbejde, blot fordi min fysik og energi hæmmer mig i at gøre ALT det som jeg plejer. På den måde kan man vel nok sige at en ny epoke også er startet i mit liv.
  MEN jeg har nydt julemåneden ???? ingen stress og jag, har nået det som jeg finder vigtigst. Småkager er ikke bagt konfekt ikke lavet, men jeg har strikket og syet så meget som jeg kunne, uden at overanstrenge mig.
  Kager og konfekt af den bedste slags kan købes. Vi behøver jo slet ikke de store mængder.
  Det har kun været et spørgsmål for mig ???? om at acceptere min tilstand, det har jeg så endelig gjort.
  Glæder mig helt vildt til at holde Juleaften med begge vores skønne børn, svigerbørn og alle tre ?? børnebørn.
  Hilsen fra mig som føler sig mere end heldig.
  God Jul og godt Nytår. ????????

 • Reply Moster Tulle 21/12/2014 at 13:12

  Ønsker dig masser af held og lykke med det nye – jeg kender så godt den der “iværksætter-følelse”, hvor man kan arbejde 20 timer i døgnet og stadig have overskud, fordi ens projekt bare er så fedt og så spændende.

 • Reply Karin 28/12/2014 at 14:51

  Du og Vrads ønskes alt det bedste i det nye år!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.