Lidt af hvert

GODMORGEN NYE FINE DAG…

26/03/2013

Godmorgen dag...

Jeg er vågnet rigtigt tidligt i dag.
Sikkert en meget naturlig konsekvens af at gå i seng kl.22.

Jeg åbnede øjnene i morgengryet og lå bare stille og kiggede ud på dagen, der stod op og gjorde sig klar til at blive en fin tirsdag.
En dag med blåt foroven og stille toner af forår.

Jeg lå der og nød, nærmest uden at trække vejret, for pelstornadoen Otto står op sammen med hønsene og vil helst ha’ action fra første sekund, og det var ikke det, som jeg havde allermest lyst til. Men en lysvågen kat lader sig ikke sådan narre og solopgangen blev “nydt” med bid i tæer og store hop op i maven på mig.
Jeg skal hilse og sige, at 7 kilo kat godt kan slå luften ud af mig.

Men jeg gav mig ikke, jeg ville ha’ lov at ligge der og bare ligge.
Så det gjorde jeg.
Lige indtil jeg ikke gjorde mere, for der er vel grænser for hvor hullet en tå man gider at ha’…

Dagen i dag er afsat til handl sammen med en god veninde, som fylder 50 på fredag.
Hun har inviteret til fest og skal ha’ en hånd til indkøb og madlavning og jeg gider godt.

Jeg tænker, at det bliver noget med at ta’ ja-hatten på og finde det store overbærende smil og den elastiske tålmodighed frem inden vi kaster os ind i det kæmpestore handleland, for jeg så allerede i går hvordan Danmark igen er på vej i hamstringsstemning til påskedagenes mange måltider.
Jeg lærer aldrig at forstå det og det er heller ikke noget, som jeg vil udbede mig særlig undervisning i, jeg tror bare, at jeg gør som jeg plejer, køber lidt men godt og især noget, som kan trylles til forskelligt alt efter humør.

Men det sætter mig ikke fri af indkøbene til fredagsfesten og jeg ved godt hvor meget, der skal i vognene, når 60 mand – og damer – skal fodres godt af.

Senere på dagen venter en familieforøgelse.
Men det kommer der meget mere om.
MEGET, er jeg sikker på.

God tirsdag derude under den blå himmel…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Nola 26/03/2013 at 08:53

  Det lyder som om det bliver en herlig dag, den er jo startet på bedste vis. Og indkøb med en veninde er jo heller ikke det værste…. Du har ret, jeg har det også sådan, forstår ikke helt hamsteriet, især ikke nu hvor mange forretninger har åbent såå meget og hele tiden.
  Super dag til dig 🙂

 • Reply Conny 26/03/2013 at 12:47

  Just kommet hjem fra indkøb i to supermarkeder kan jeg hilse og sige, at der er roligt og fredeligt derude med varer nok til alle, og jeg mødte kun glade og venlige mennesker, men jeg havde også både ja-hat og god tid selv 🙂

 • Reply Tante T 26/03/2013 at 13:41

  Det tegner til en dejlig dag 🙂
  Glæder mig til at se billeder af “damen”, – og høre hvordan Otto tager imod…
  Stort smil fra en der nu er påskeferieramt :))

 • Reply Helle D 26/03/2013 at 19:00

  Nååååeh hvor er hun sød! Glæder mig til en masse billeder her på bloggen! – og hun er jo ikke langhåret som Otto men ligner mere den race, JEG kender 😉 Håber, han byder hende velkommen og ikke driller hende for meget 😉

  • Reply Helle D 27/03/2013 at 10:38

   OK – jeg havde ikke set hendes hale sidst 😉 Er enig med med en kommentar på Instagram – det er hulme da klart, at man aner en bekymringsrynke eller 2 hos Otto – som ene HAN i flokken – han havde nu nok drømt om en lillebror… 😉

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.