Lidt af hvert

DAGE PÅ LANGS OG NU LIDT PÅ HØJKANT…

25/02/2013

Fjer...

Duftende...

Stilleben på en mandag...

Jeg har været stille de sidste dage.
Tiet stille og ligget stille, meget stille.

Influenzaen, som har muntret sig i mine piger, har været venlig også at aflægge mig et visit, føj siger jeg bare, syg har jeg været på en måde, som ikke er værd at tale om.
Alene hjemme har jeg også været, for det ene barn har været optaget i Aarhus og det andet er i Istanbul, så jeg har selv måtte sørge for kolde drikke og klappede puder, det er nu hyggeligst når den slags klares af andre end én selv.

Sophie har selvfølgelig været forbi og ae sin mor på håret og sørget for en lille smule underholdning. Dejligt har det været.

Og egentlig er det jo heller ikke så værst at være alene hjemme, for så er der jo ikke andre, der trænger til noget, som man behøver at være involveret i. Og heller ingen, der har en forventning om, at man stiger op af dynerne og sørger for det, som man plejer at gøre…

Sofa, dyne, te og tv har været mine bedste venner siden torsdag. Og så selvfølgelig de to med pels, som synes at det er ret fornøjeligt, at jeg ligger der og er til klappe-disposition mange timer i døgnet.

Jeg har strikket lidt, læst lidt og set rigtigt meget tv, Netflix og HBO har sørget for et bredt udvalg af både film og serier, dejligt også selvom 2/3 sikkert er set igennem lukkede øjenlåg.

At ligge stille er ikke min yndlingsdiciplin, men i denne omgang var der andet end jeg, der bestemte, høj feber og ondt overalt har hjulpet godt på vej og jeg har kun røvkedet mig i små glimt. 10 minutter á gangen.
Og i ét af de glimt hentede jeg ståltråd, washi tape og saks og klippede mig en lille flok fjer, der nu pynter på 3 små perleløg. Idéen er fra Pinterest, der er en uudtømmelig kilde af inspiration.

Jeg er ikke altid gød til at få “pinnet” det, som jeg lige finder spændende, men jeg er heldigvis god til at huske i billeder, så derfor lykkes det mig alligevel ind imellem at få lavet noget af det, som jeg bare er kommet forbi i høj fart uden at sætte et mærke i det.

Fine forårsfjer, synes jeg, der er vist basis for at lave en stak at dele af…

I dag har jeg rejst mig op, jeg blev nødt til det, for i morgen har jeg en arbejdsopgave, som ikke let lader sig aflyse. En masse mennesker venter på, at jeg skal sige noget om forældrekurser og samarbejde imellem skole og familiebehandling.
Jeg havde sat arbejdstid af til at lave oplægget fredag, men da jeg jo lå her som et gammelt rynket sølle skrog, ja så er der ord at skrive i dag og også et forsøg på at gøre mig selv så præsentabel som muligt må hellere sættes i gang.

Det er ikke det bedste, jeg er mat og hjernen føles lidt som grød, men jeg satser på, at rutinen og kendskabet til stoffet vil hjælpe mig lige om lidt, når jeg åbner for en stak blanke slides til en powerpoint.

Så – be’ om pænt – send lidt go’ energi i min retning, eller bare energi, jeg tager hvad det kan blive til og pust mig lidt i nakken, hvis i hører mig falde om på sofaen, før jeg er færdig med det jeg skal.

Sæt i gang Anne S…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Laila Ohlin Steffensen 25/02/2013 at 15:29

  Kom så Anne..Kom så Anne! Jeg synger en lille heppesang for dig og sender den sidste energi i din retning og satser selv på om jeg måske kunne blive frisk til onsdag hvor jeg vist har lovet mine elever fødselsdagskage..

 • Reply Heidi Kjeldgaard 25/02/2013 at 15:30

  Uf og føj for en omgang. Det burde forbydes ved lov , at mødre også kunne blive syge!!!

  Krydser fingre og sender masser af go karma, input, energier og overskud afsted mod dig.

 • Reply Helle K. 25/02/2013 at 15:42

  Hep og pøj-pøj der er vist ikke andet for, som jeg læser det.
  Jeg håber, at jeg slipper for influenza i denne omgang – jeg har taget to omgange af de slemme, så min kvote må være brugt for i år – og det er 12 år siden sidst, så jeg håber på 12 gode år nu …

 • Reply Fríða Bragadóttir 25/02/2013 at 16:28

  stakkels Anne! jeg sender positive tanker og gode vibes i din retning.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Wong Wai 25/02/2013 at 18:49

  Alverdens gode, mest positive tanker og alverdens kæmpe krafter sendes herfra til Uuuuuu 😉
  Pas nu på dig selv, Anne.
  God aften til dig og dine + dyrene 🙂 😉

 • Reply Annemette 25/02/2013 at 18:49

  Öv for en omgang! Godt det gär den rigtige vej nu… Jeg sender dig alt den gode energi jeg kan 🙂
  God Bedring og held og lykke med arbejdsopgaven i morgen….

 • Reply Lisbeth Vissing 25/02/2013 at 20:04

  Pust pust pust. Jeg puster af karskenbælg og håber retningen er rigtig fra mig til dig.
  Jeg puster energi og varme tanker.

 • Reply kirstenk 25/02/2013 at 21:39

  Go’ energi herfra så gerne…huske tydeligt hvor slem den var influezaen som hægede min familie inklusive undertegnede i jul og i begyndelsen af januar…ikke sjovt. Fine fjer.. du har lavet der!

 • Reply Tante T 25/02/2013 at 22:17

  Håber tingene flasker sig for dig, så du på mirakuløs måde møder tirsdagen veludhvilet og velforberedt…

  Pøj pøj, Anne S 🙂

 • Reply Pernille 25/02/2013 at 23:37

  Sikke dog. Det er altså ikke sjovt at være syg.
  Jeg håber du er ovenpå igen og klar til og ord og forældrekurser 🙂

 • Reply hanne søvsø 26/02/2013 at 11:54

  du får også et pust energi fra mig. Solen gør forhåbentlig også sit, den skinder ihvertfald uden for mit vindue lige nu. God bedring og god arbejdslyst!!
  knus
  hanne

 • Reply Susanne 26/02/2013 at 19:54

  Åh hvor synd, at det skulle ramme dig, jeg sender dig al den energi, som cyberspace kan mestre og håber du snart er i frisk igen. Rigtig god bedring.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.