Lidt af hvert

GRØNT OG FRISKT…

01/01/2013Lidt matte i betrækket har vi idag taget hul på det nye år herhjemme, alle er kommet sent i seng og ikke tilsvarende sent op, så her tales med stille stemmer og trinene hen over gulvene tages også i roligt tempo.
Stilleleg med behov for grill-mad og tv-sump.

I aftes var sjov og underholdende, jeg var i skønt og løssluppent selskab og det kom til at betyde, at vi glemte Dronningens klokken atten, at vi ikke opdagede, at det var blevet et nyt år, før fyrværkerihelvedet brød løs ude på gaden og nærmest værst af alt, så glemte vi desserten, den frosne chokoladekage med istop. Det sidste kom gæsterne dog i tanke om på deres slingrende vej hjem i natten og ringede mig op for at fortælle det.

De vendte dog ikke om, vores maver var fulde af alt muligt andet, men vi har lavet en kaffedate her først i det nye år, hvor kagen skal nydes…

Men først er der lige et par helt almindelige hverdage at tage sig af, jeg skal tilbage på job i morgen og da det jo er onsdag, så starter jeg det nye år med en arbejdsdag, der først slutter engang ved aftentide.

Jeg ville lyve, meget endda, hvis jeg sagde, at det ville ha’ været imod min vilje at vente med at starte til mandag, hvor Amanda først skal tilbage til efterskolen, men jeg ved også godt, at lige så snart, at jeg sætter mig i bilen og vender snuden mod arbejdsbyen, ja så er jeg klar igen.

Klar til et nyt, friskt og grønt år, med vækst, strik, lys, lykke, gode udfordringer, bøvl, grin, tårer, samvær, nærvær, job, ferier, hverdage og særlige dage.
Klar til at alt er nyt men dog alligevel dejligt genkendeligt…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Gitte K 01/01/2013 at 20:02

  Elsker ferie, holder kanp så meget af dagen før den er slut, men jeg elsekr også mit arbejde, så er det alligevel ikke så slemt at ferien må have en ende. Og har ferien været lige så god som din lyder til at være, ja så bliver det sikkert godt at komme i gang igen. Håber du får nydt det sidste af den evt. med Borgen, det vil jeg nemlig.

  • Reply Anne 03/01/2013 at 19:32

   Vi tænker vist meget end om ferie-job-vekslingen, Gitte, nu er vi i gang og det er vel egentlig så ganske udemærket…

 • Reply Mie 01/01/2013 at 22:33

  Kæreste Anne
  Det lyder som om du er kommet godt godt ind i 2013 – med sjov og spas og alligevel klar til at trække i hverdagstøjet. Jeg nyder hver en tanke, hvert et billede og hvert et blik ind i dit liv og din verden, du giver mig her på sitet. Du bekræfter og flytter tanker hos mig. Du gør en forskel både på den store og den lille bane. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen også i 2013
  Kærlig hilsen til dig og dine
  Mie

  • Reply Anne 03/01/2013 at 19:33

   Kære Mie. Tak for gode ord, de gjorde mig glad.
   Det er jo ikke altid let herfra at mærke, hvad det er som opleves på den anden side af skærmen.
   Vi ses – her og der 🙂

 • Reply Pernille 02/01/2013 at 00:31

  Det lyder dejligt med sådan et grønt år. Den er jeg med på 🙂

 • Reply Helle 02/01/2013 at 10:17

  Kære Anne. Godt nytår 🙂 Du skal vide at jeg nyder at følge dig her på din blog med alt hvad den indeholder. Tak for inspiration til lækker mad og strik og for de mere alvorlige indlæg der giver reflektion over eget liv. Tak fordi du har lyst til at dele, det bliver aldrig taget for givet. Jeg ønsker alt det bedste for dig og dine kære i 2013 🙂

 • Reply jonna 02/01/2013 at 11:56

  Godt nytår til dig må det blive lige som du ønsker.

 • Reply Tora 02/01/2013 at 12:18

  Godt nyttår til deg og dine, Anne! Det høres ut som om dere har hygget, og det er godt. Helt klar for arbeid etter ferie blir en vel sjelden, men så pleier det som du sier å være ok å komme i gang med hverdagene likevel. Jeg ser den grønne vokser, jeg gleder meg til å se den ferdig, den må da bare bli god.

  Klem til dere alle!

 • Reply Tante T 02/01/2013 at 13:18

  Kære Anne
  Grønt er skønt 🙂
  Jeg læser alle dine indlæg med glæde, og glæder mig stort over at jeg nu er med Iphone og derfor også kan følge med på instagram 🙂
  Ønsker om et uforglemmeligt og helt igennem dejligt 2013 sendes i din retning, kærlig hilsen Trine

 • Reply Hanne 02/01/2013 at 20:10

  Kære Anne
  Jeg nyder også meget at følge din blog, og din blog er altid den første jeg checker – du udstråler så meget livsglæde og er til stor inspiration for mig. Jeg vil ønske dig og dine kære et rigtigt godt nytår og tak for supergode blogindlæg i det gamle år

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.