Lidt af hvert

TILBAGE TIL TASTERNE…

15/10/2012

Planer har det ind imellem med at spænde ben for sig selv.

Livet lever engang imellem sit eget liv uden at tage hensyn til, hvad dem i det egentlig gerne vil.

Kontrol er fint nok, men ind imellem må vi også bare slippe.

Slippe planer, tanker, gøremål og forventninger og så bare være til stede lige der, hvor det er allermest påkrævet.

 

Det har jeg gjort. Det måtte jeg gøre.

Familielivet og jobbet med har krævet fokus og opmærksomhed og dagene har været fyldte med gøremål, som jeg hverken har haft lyst eller mulighed for at takke nej til.

 

MEN  –

nu er der ferie, nu er der ro på de oprørte vande, nu er der tid og rum og mulighed for at gøre det, som jeg bare lyster og trænger til.

Tid til at sidde og glo. Tid til at sidde og skrive. Tid til det, som kan deles og fornøje.

 

Søde efterårsferie du er så vanvittig velkommen her…

 

Jeg har sørget for at holde dagene i denne uge åbne, har listet mig uden om aftaler og forpligtelser, tiden til bare at være står øverst på ønskesedlen for både pigerne og jeg og ind imellem er det jo sådan, at hvad du ønsker skal du få.

Pigerne trænger også til ingen-planer, den ene nyder bare at være hjemme i egne rum, den anden nyder at lektier ikke fylder og den tredie nyder, at vi andre kan sørge for support og opvartning, når arbejdsdagen i city slutter.

 

Håret får lov at leve sit eget liv og jeg vil gerne dele, at det kan være underholdende i en familie, der er udstyret med så meget hår i krøl som vi er.

Makeup’en bliver i skabet, det samme gør det formelle tøj og det pæne fodtøj, for her er dømt hængerøv i bløde bukser og uldsokker med ål. Det betyder mindre, når selskabet bare er vores eget og opholdsstedet den store sofa med tæpper, dyner og tekopper.

 

Og bliver det for meget med at den flydning, så er der da råd for det. Varmt vand i hanerne og glatte skjorter i skabet og en bil, der kan fragte os hen, der hvor verden er mindre blød end den er her i jomfruburet.

 

Men vi er jo først lige i gang med første ferieformiddag, så det varer nok nogle timer  –  eller dage  –  endnu, før der tales om udflugt, butikker, oplevelser og kontakt til omverdenen face to face.

 

Søde efterårsferie kom bare an.

Vi er mere klar end topklar…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Dorthe H 15/10/2012 at 09:12

  Dejligt du er “tilbage”. Ønsker jer den bedste ferie. Her står den også på “tøseferie”, da far og sønnike arbejder 🙂 og også her uden for mange planer, hvilket er rigtig rart.

 • Reply jonna 15/10/2012 at 09:27

  Det lyder som en ferie med tid til at slappe af og lade op, så god ferie til jer. Her skaL laves pizza snegle bages pandekager og spilles kort med små pigerne.

 • Reply Liselotte 15/10/2012 at 09:45

  Åh, det er SÅ dejligt, når der er tid til ingenting og morgenhår. Mit er lige nu smurt ind i en omgang kraftig sæbe, men sådan er det, når man endelig får tid og overskud til at se rigtigt på krogene 😉

 • Reply Helle D 15/10/2012 at 09:52

  Åh hvor har jeg savnet dig! Ha’ en rigtig god ferie med masser af tid til det du lige føler for!

  • Reply Helle D 15/10/2012 at 11:38

   …og Otto – mon man kan være heldig at få et lille glimt af ham på et tidspunkt?

 • Reply Gitte 15/10/2012 at 11:29

  Den slags ferie dage er skønne, min den yngeste elsker de dag hvor man må gå i nattøj hele dag, for så ved han med garanti at vi ikke skal noget. I dag har jeg dog forlangt lidt af ham og hans bror, for der har været oprydning og udrydning i klædeskabene. Ellers så skal de bare slappe af, jeg overvejr at vove mig en tur ind til byen, det kræver selvfølgelig et bad, jeg overvejer…

 • Reply Helle 15/10/2012 at 15:37

  Det lyder intet mindre end SKØNT. God ferie 🙂

 • Reply Hanne 15/10/2012 at 20:25

  Hvor dejligt du er tilbage på bloggen igen, det har jeg glædet mig til. Jeg håber, jeres ferie bliver lige akurat så afslappende som i nu har brug for

 • Reply Rikkeprikke 17/10/2012 at 09:17

  Dejligt du er tilbage 🙂 Rigtig god ferie til jer.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.