Genbrug, Loppefund, Lækkerier, Udflugter

WEEKENDLOPPER…

20/05/2012

Både lørdag og søndag har givet mulighed for at loppe den af.

På den aktive måde altså.

 

I går hos Sune i Retrogaragen og i dag på bagagerumsmarked her i Silkeborg.

Begge dage kom der gode gode ting med hjem og faktisk flere end der lige ses her.

 

Sophie er blevet sendt hjem med en stor orange Rosti salatskål under armen og til Amandas værelse har to runde røde 70’er spejle med læderstrop fundet vej. Tilfredshed hos begge, tror jeg.

Til mig selv kom der pjank og pjat og også rolige og sirlige ting med hjem. Og jeg ved i alle tilfælde, at jeg er godt tilfreds…

 

Den svenske engel med de bare bryster er fra Gustavsberg og under bunden spørger Änglefia “Änglar finns dom?”

Det tror jeg, at de gør, ikke den slags med blå vinger og sådan, men hverdagsengle af den slags, som vi færdes mellem hver eneste dag, de engle som bare går rundt her på to helt almindelige ben uden fjer på ryggen og gør en forskel i vores liv, når vi trænger til det. Jeg kender nogle stykker af den slags engle.

 

Svenske Fia er kommet i selskab med den fine Fiducia, de klæder hinanden rigtigt godt. Èn er sirlig og lidt stram i udtrykket, den anden er det rene fis og ballade. Gode kontraster.

 

Den kække garder holder vagt ved siden af en Esrom og sammen kan de holde på vores tekopper og lækkeriskål på armlænet i sofaen.

To gode gode lopper fra Sunes skønne garage…

 

Schollert “skålen” er vel i virkeligheden et askebæger, men siden ingen ryger mere kan den vel opgraderes til at rumme andet end sure skod. Et fint stort dahlia hoved måske eller en bunke fine kogler i december. Indtil videre pynter den bare ved siden af stakken med de mindre artsfæller.

 

De stiliserede blomster sidder på en Rörstrand tekande, fin i porcelænet, tyndt og fejlfrit, og med en spinkel bambushank. Adria hedder stellet og jeg vil holde øjnene på stilke for en dag at spotte et par fine tekopper med samme deko, så jeg kan byde en veninde på tesipperi af Adria, når vi bliver ældre og fine med strittende lillefinger.

 

Skønne skønne lopper hjembragt for mindre end halvanden hund.

Det gør en genbrugselsker som mig i herligt humør på en smuk solskinssøndag som i dag…

 

 

 

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Sidsel 20/05/2012 at 22:16

  Du er så s***** god til at finde. Tingfinger, som Pippi 🙂 jo jo der findes engle…. Ingen tvivl om det!

 • Reply Hanne 21/05/2012 at 05:09

  Schollert er altid godt, og Adria kendte jeg ikke, men hvor er det fint. Jeg holder øje 🙂

 • Reply Birte 22/05/2012 at 15:46

  Ja du er så rigtig god til at fide de Schollert ting. Jeg er vild med dem, men finder dem alrig når jeg er ude og kigge på “lopper”. Men en dag.. måske?…………… Det håber jeg stadig på

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.