NYMØLLE LOPPE…

Jeg var et hurtigt smut i en af byens genbrugser  i går, jeg skulle egentlig ikke, men kom forbi den på vej hjem fra containerpladsen og tænkte, at det vel var rimeligt at gå ind og kigge, når jeg nu faktisk lige havde afleveret noget til genbrug.

 

Helt rimeligt –

også selv om det jeg afleverede var tom plastemballage, krøllet juleindpakningspapir, en bulet og blød flyttekasse og sådan.

Det bliver vel genbrugt til at lave varme af?! Eller noget…

 

Jeg gik ind, jeg gik rundt og jeg gik ud.

3 minutter tog det og med ud havde jeg et overdimensioneret smørebræt af Nymølle og så en forkølet lille rødlersunderskål.

50.- og det var sådan set i orden med mig.

 

Jeg kunne med sikkerhed ha’ fundet det et andet sted en anden gang i medvind og held til en tiendedel, men det gjorde jeg ikke, jeg fandt det i går og jeg måtte have det med hjem.

 

Nu er det skrubbet og klar til brug og kan med lethed rumme 10-15 halve eftermiddagsmadder med ost på, jeg nøjes med en enkelt med en klat julemarmelade på.

Sød og god og lige tilpas til mig sammen med en kop te og et par sider i en bog.

 

Fredag eftermiddag er den allerbedste tid på ugen. Jeg elsker den.

Også med et godt nyt loppefund på bordet foran mig…

Comments

 1. says

  Kender godt det der med at man sikkert kunne finde det billigere en anden dag et andet sted og til billigere penge, men nogen gange må man også bare slå til…for det er jo ikke sikkert, at man lige finder det den der anden dag. Tak for en hyggelig blog. Ha´ en dejlig weekend 😉

 2. Marie says

  Nej, man skal aldrig lade noget stå til en anden dag, for når man så kommer tilbage for at hente det, så er det pist væk…..og SÅ bliver man så skuffet!!!!!
  Det har jeg prøvet tidligere…..men nu er jeg god ved mig selv!

  • says

   Jeg vil også være god ved mig selv, Marie, så fra nu af vil jeg aldrig nogensiden mere lade en god loppe stå, ej heller selv om prisen er til den høje side…

 3. says

  Ha ha ha… det smørebræt hænger her også. Jeg købte det engang i efteråret på loppetur en søndag og jeg elsker det :-)

 4. Susanne says

  Hvor er det sjovt. Det smørebræt fik min mand og jeg i bryllupsgave for knap 31 år siden, og det bliver stadig brugt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>