Lidt af hvert

LØRDAGSLIV…

19/11/2011

Dagene suser forbi.

Ædes op af job, transport og andre forpligtelser, der ikke levner megen tid til stillesidning, kreativitet, blog, socialt liv eller andet, der er opbyggeligt.

 

Jeg slår øjnene op i novembermorgenmørket, suser igennem dagen og synes så, at jeg står i soveværelset igen.

Tempotempo.

 

Men det går, for jeg ved, at der er lys forude og at jeg, når december begynder, har afsluttet en masse projekter, som fylder jobkalenderen lige nu.

Så bliver der tid til alt det, som jeg også elsker at ha’ i mit liv…

 

I dag har jeg været bag disken i t.i.n.g.

Juletravlheden er skudt i gang og jeg har skrevet rigtigt mange byttemærker og bundet mange sløjfer af det bløde silkebånd.

Jeg er vild med det, vild med at det er her-og-nu-opgaver i modsætning til de lange processer, som dominerer mit arbejdeliv, jeg er vild med at hjælpe folk med at finde det, som de ikke vidste at de manglede, eller vælge lige præcis den gave, som de regner med vil vække størst jubel, når vi rammer den store aften om lidt mere end en måned.

Diskenspringerglæde –

og når det så er med en herlig veninde som makker, så bliver sådan en lørdagstjans ikke bedre…

 

Min lørdag aften vil jeg fylde med god mad, laks og grønt, med vin i glasset, blød og fyldig, med tid i sofaen sammen med min yngste, stille og læsende.

Der er tid, der er ro, der er plads til at glippe med øjenlågene.

Der er friske dameblade og en enkelt trøje at strikke på.

 

Blød kat og varm hund.

Og gode lakridser og en lille lade.

Jeg elsker lørdag.

Jeg elsker livet…

You Might Also Like

26 Kommentarer

 • Reply Frøken Solhat 19/11/2011 at 19:43

  Syntes jeg kan kende rumlen fra min hverdag i tiden…………. jeg ønsker dig, mig og alle andre en dejlig lørdag aften med benene opad.

  Dorthe

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:08

   Det var den skønneste lørdag her, Frk Solhat, håber at din var det samme…

 • Reply susanne 19/11/2011 at 19:45

  Håber I får en dejlig aften i hinandens selskab….

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:08

   Vi nød den, Susanne, også selv om jeg kom til at finsove lidt, da rødvinen var drukket 🙂

 • Reply Gudrun 19/11/2011 at 20:15

  Deilige lørdag og lutefisk i magen. Nå mangler bare en lille en og så er det hele perfekt! Ha en strålende aften!

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:10

   Lutefisk – hmmm – måske min lørdag var bedre uden 😉
   Håber at aftenen strålede hos dig, Gudrun…

 • Reply Margrethe 19/11/2011 at 20:18

  Dejligt at høre, du er god til at forkæle dig selv, Anne. Hyg dig!

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:10

   Jeg ved ikke, om jeg er god til det, Margrethe, men jeg vold-øver mig i alle tilfælde…

 • Reply Eva 19/11/2011 at 21:27

  Og jeg havde lige aftalt med mig selv, at jeg ikke behøvede et glas vin til at gå i seng på. Nu har jeg lige pludselig alligevel afsindigt brug for et lille glas til at stå ved siden af stearinlysene. Og det ér jo lørdag.
  God aften med tid og ro.

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:11

   Det var jo lørdag, Eva, og naboerne holdt fest!
   Og vi fortjente bare et enkelt godt glas…

 • Reply Kagekonen 19/11/2011 at 21:54

  Når bare travlheden ikke står på for længe. Når bare du husker at mærke dig selv. Så bliver alt godt.

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:12

   Jeg mærker, rigtigt meget endda, måske endda mere end nogensinde før!
   Når denne uge er omme, så ser arbejdskalenderen anderledes ud, Kagekone, det bliver dejligt…

 • Reply Djohanne 19/11/2011 at 22:21

  Sådan en lækker lørdag letter på hverdagens stramme greb.
  Dejligt at der følger en søndag lige i hælene på den.
  Kærlige hilsner

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:12

   Weekend er bare godt, Hanne, både den ene og den anden dag…

 • Reply susanne 19/11/2011 at 22:50

  Jeg har fulgt din blog et stykke tid, lokket herind via en anden blog og ja det er jo derfor tiden iler når man sidder ved en pc :-). Har stor respekt for jer der udleverer en del af jeres tanker og hverdagsliv. Jeg er lige nu i lidt samme livssituation som du, dvs snart fraskilt, uvis boligsituation, usikker økonomi, men heldigvis med dejligt (pædagog) job og fremfor alt med tre skønne næsten voksne døtre. Det er ikke altid lige nemt at holde modet oppe, men det giver mod at høre hvordan du lykkedes med at komme videre og finde glæden ved det. Det vil/kan jeg også er jeg sikker på! Jeg suger til mig af din energi, livsglæde og positivitet. Tak !

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:34

   Velkommen hertil, Susanne, det er dejligt når nye mennesker finder vejen herom.

   Jeg tænker egentlig bare, at jeg deler mine tanker, ikke udleverer, det ord kan for mig godt have en lidt negativ klang. Så jeg tænker, at jeg deler og ved jo, at der også er meget, der bliver inden i mig og i mit nære miljø. Der er mange ting, som jeg ikke kunne dele her af respekt for de, der også har aktier i det.

   Men du skal vide, at jeg er meget meget glad for, at du kan bruge mine ord til at heppe på dig selv med, det er giver jo bloggeriet rigtigt meget mening, når det kan plante energi, glæde og håb i andre. Så tak fordi du fortæller mig det.

   Der er mange områder, hvor jeg ikke er kommet ret meget videre, jeg er i sorg over at min lille familie er opløst, hjerteskærende og stor sorg, men jeg forsøger alligevel at holde øje med de smukke ting, der jo alligevel dukker op i livet hver eneste dag.
   Denne her periode er den allerallersværeste i mit liv og jeg kan fortælle dig, at det ikke siger så lidt endda.

   Men vi finder det gode liv igen, både du og jeg, Susanne, og de fleste af de andre, der på en eller anden måde er snublet i hverdagen.
   Det tror vi på, ikk’…

 • Reply Annemette 20/11/2011 at 00:48

  Ih hvor det lyder som en rigtig god lördag 😉

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:34

   Det var en skøn lørdag, var det…

 • Reply Sidsel 20/11/2011 at 08:11

  Pjyyv… Jeg bliver helt forpustet. Utroligt hvad du når. Så rart at høre, at roen kan falde over dig.

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:35

   Jeg når vist ikke så meget endda, Sidsel, nogle gange når jeg ingenting!
   Men jeg kan love dig for, at roen kan falde, tungt endda 😉

 • Reply Solveig 20/11/2011 at 12:05

  Det er godt du kan finne tid til å nyte og slappe av mellom alle tinga som må gjerast.

  Og det er godt å sjå at du kan nyte livet!

  Ha gode dagar både to- og firbeinte;o)

  Solklem

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:36

   Livet er godt, Solveig, ind imellem regner og stormer det bare lidt, men vi kommer igennem det og sørge for at nyde de smukke dage, som heldigvis er flest…

 • Reply Marie 20/11/2011 at 19:46

  Godt med en rar stemningsfuld lørdag aften med benene vandret efter en uge med travlhed.
  Dejligt billede!!

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:38

   Puha ja, som de trætte ben måtte op i vandret, Marie, de var meget tunge og det samme var øjenlågene 😉

 • Reply trine 21/11/2011 at 13:30

  Puha ja du løber stærkt, kan jeg høre!!!
  Hvem ved måske løber vi ind i hinanden en dag – har nemlig et gavekort til min farvoritbutik (t.i.n.g, hvis du ikke havde regnet den ud), og måske er det dig der står bag kassen den dag jeg kommer for at finde lige det jeg ikke kan leve uden – måske lidt jule nipserier!!!!!
  Kh Trine

  • Reply Anne 21/11/2011 at 21:39

   Måske du bare skulle løbe herned til Alderslyst, Trine, og bruge lidt god tid på dig selv her ved klippeklistrebordet en dag!? Du er meget meget velkommen.
   Og så kan du jo gå i t.i.n.g. bagefter…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.