For hjerte og sjæl

UK COMFORT…

09/10/2011

Forleden dag modtog Amanda og jeg en pakke fra danske Lis, der bor i Engalnd, hun har igennem flere år læst med og ind imellem også kommenteret her på siden.

En stor pakke fuld af varme, forkælelse og gode tanker havde hun sendt afsted til os og hvor faldt den da bare på et tørt sted, bedre timing skulle man ha’ kigget længe efter.

 

Jeg skyndte mig selvfølgelig at skrive tak til Lis, men mon hun i virkeligheden ved, hvor meget det betød for mig lige den morgen at kunne lukke op for alt det gode, som hun havde lagt i pakken. Allermest varmede og glædede jo de tanker, som lå bag Lis’ beslutning om at forkæle os, tanker og ønsker om at gøre noget godt for os, der er ramt lidt i livet lige nu og egentlig har været det i en tid efterhånden.

 

Af hjertet tak endnu engang, Lis, for dine tanker og din vilje til at føre det ud i livet og ikke bare overveje, det kan jeg bestemt blive bedre til.

Tak for gode varme ord, forfærdeligt gode karameller og hundetreats til Nuggahunden.

Tak for te og krus at sippe den af og tak for det fine Clipper viskestykke, der vil blive flittigt brugt i jomfruburet, hvor der ikke bor en opvaskemaskine…

 

Vi er sgi lidt vingeskudte her, livet har været noget udfordrende det sidste halve års tid og farmors død forleden føles som endnu et hug med den økse, som forsøge at fælde især mig men også mine smukke piger.

Nogen må altså forstå, at vi ikke gider mere af den slags, slut for i år, der er ikke flere reserver at hente frem, heller ikke selvom jeg virkelig forsøger at stampe dem op. Slut nu, nok, forstået?! Hvem der så end måtte tage sig af den slags.

 

Gode og varme tanker og en udstrakt hånd fra mennesker omkring os gør altid godt, lige nu gør det rigtigt godt, og det fine kattekort ligger her på mit skrivebord, åbent så jeg kan se Lis’ ord

Lots of smiles and sunshine

 

Yes, please!

Vi er klar til den slags og vi mærker så tydeligt dine, Lis.

Tak for dem og skål i sund te…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Birte 09/10/2011 at 14:36

    Lidt vingeskudte er I jo, det forstås med alle de ting, du har fortalt om her på bloggen. Men jeg håber alligevel, du holder ved og holder fast i bloggen her også, du er stadig en af mine højtskattede bloggere, som jeg meget gerne følger. Jeg tror måske, din evne til at komme ud med dine frustrationer kan være med til netop at holde dig “på vejen” selvom du synes modvinden er stærk. Jeg krydser finge og hvad der ellers kan krydses og ønsker alt muligt godt for jer. Det har I fortjent.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.