Lækkerier

RO’GRO MÆ FLO’E…

14/07/2011

Jordbær, hindbær og et enkelt ribs.

Strø af gyldent rørsukker og et skvæt iskold økologisk piskefløde.

 

Blød, sød og velsmagende sommerfornøjelse…

You Might Also Like

14 Kommentarer

  • Reply Sifka 14/07/2011 at 16:53

    Uhm! Jeg håber på lidt bær i haven, så der kan blive en portion.

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:10

      Mon ikke der er nogen, Sifka? Ellers må du til købmanden…

  • Reply HanneC 14/07/2011 at 16:54

    Ahhhh 🙂

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:11

      Nemlig, Hanne! Jeg snuppede to portioner og fik halsbrand af den fede fløde, men den måtte lige som til, før det var perfekt. Næste gang nøjes jeg med én tallerkenfuld…

  • Reply Cphfoodie 14/07/2011 at 19:49

    uhh det ser lækkert ud. mhmmm Sommer!

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:12

      Rendyrket og hjemmeavlet sommer. Lige præcis 🙂

  • Reply Tina - omme i London 14/07/2011 at 20:31

    Uhmmm… SLURP!

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:12

      Sådan sagde det, da jeg skovlede det indenbords, Tina, jeg havde nærmest ikke tid til at spise det pænt, så herligt smagte det…

  • Reply Sidsel 14/07/2011 at 21:46

    Savle savle savle, min farmor lavede den bedste grød. Kan stadig huske lyden af skeen i de store tallerkener. Siddende på stole med kulørte plastiksnore. I gårdhaven med udsigt over ribsbuske og marhalm. Uhmmmm

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:13

      Lav i en kæmpe baljefuld grød til caféen, Sidsel, server den i fine skåle fra genbrugsen til 25.- pr portion med en lille kande øko-fløde til. Sikkert sommerhit…

  • Reply Charlotte T 14/07/2011 at 23:07

    Så dejligt, det lyder!
    Det bliver spændende for Laura med alt det, der ligger og venter!

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:14

      Hun får det så forrygende, Charlotte, og er garanteret ligeglad med rødgrød i den sammenhæng 🙂

  • Reply KirstenK 15/07/2011 at 06:13

    Sommermad så det basker!

    • Reply Anne 16/07/2011 at 18:15

      Og nu er det spist, Kirsten!
      Har lovet pigerne, at vi laver en portion mere i morgen…

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.