Arbejdsliv, Familieliv, Hverdag

LIGE NU – LIGE HER…

02/03/2011

Onsdag.

Lang arbejdsdag – 12 timer.

Fra ti til ti.

Prikken over i’et et oversættelsesmøde på Skype med Oregon kl enogtyve.

Tak for kaffe…

Men når dagen er gået, så er jeg sikker på, at jeg er glad og tilfreds med indholdet af den.

Jeg har sørget for at starte den godt med hundetur i morgengryet, lækker morgenmad, tid til at stille snak med pigerne og flere store gode kopper te og lige om lidt er taskerne pakket, klar til at bære mine mange mapper med kloge papirer ud til kontoret.

På jobbet flyver timerne hurtigere end hurtigt –

jeg laver det, som jeg brænder allermest for og jeg gør det med glæde og begejstring og sammen med dygtige dygtige kolleger.

Og når jeg lander herhjemme, så ved jeg, at børn og mand venter mig med smil i øjnene og historier om dagen at dele. Her vil være varmt og hyggeligt og jeg vil bruge tid på at falde ned og finde ro i det gode hjørne af sofaen med en blød kat på brystet.

Min onsdag er lang og med meget program, det er i orden, når jeg har mulighed for roligt at starte og slutte her, hvor jeg har det allerbedst.

God midtugedag til jer andre.

Må den bringe jer en hel del af det, som gør jer godt…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply susanne vestergaard 02/03/2011 at 13:00

  glæde nydelse fart over feltet kærlige relationer og masser af fornemmelse for at kunne agerer selv… det er jo lige dig, Anne! Tak for ønsker for alle vi andres dag i dag – min er GOOOOD og fyldt op – hektisk og dejlig, urolig og i små bidder lidt en overvindelse… men som den dog nydes…langsomt og med stor taknemmelighed! Og så ER det altså forår – også det kan jeg nå at tage småbidder af. En hurtig tur ud her over middag, en dør på klem så jeg kan få fuld fuglekoncert, en håndfuld gæslinger i en vase, måske en lysstribe ind hen over gulvet dejligt sent i eftermiddag – jo det er ganske vist – det er på vej! Lad os fortsætte med at nyde det!

 • Reply Lene 02/03/2011 at 16:01

  Sikke en lang dag, men taget paa den positive maade.
  God ide med en masse planer paa det personlige plan, meditation lyder spaendende. Et forskinket tillykke med foedselsdagen forleden dag!

 • Reply Fríða 02/03/2011 at 18:39

  igen til lykke med din födelsdag, dine planer for dit nye år lyder dejlige. dog bliver jeg en anelse forpustet af at læse om din arbejdsdag, og det undrer mig ikke du får mavesår af al det arbejde, pyha!
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply djohanne 02/03/2011 at 22:14

  Har fiskefrikadellen spist Alfred eller har Alfred spist fiskefrikadellen;)
  Håber al din dag har været go´

 • Reply KirstenK 02/03/2011 at 23:03

  Godt at have en godt bagland efter lange arbejdsdage!

 • Reply Helle 03/03/2011 at 10:52

  God lang dag til dig ude i den travle og virkelige verden, jeg sender masser af god energi i din retning, og land blødt når du når endestationen 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.