For hjerte og sjæl, indenfor

EFTERMIDDAGSNYDNING…

26/09/2010

Der er altså noget særligt over en stille eftermiddag med tid til avis- og magasinlæsning, til lidt Olsenbanden som baggrundsstøj og te i stride strømme.

Jeg elsker sådan en stund, og behøver ikke meget overtalelse for at lade den strække sig lang, at sidde ved bordet i alrummet, mens de andre pusler med hvert sit, er noget af det bedste jeg ved.

Og når der så kan nyde lidt sødt og sundt til, så er det helt i orden med mig…

Vi har været ude i landet og besøge efterskoler, nogen af os trak mod øst og et andet hold mod syd.

Amanda og jeg har været i Skåde på Unge Hjem for at besøge Kasper, der tilbringer dette skoleår derude, og for at se, om deres Science-linie kunne være noget for Amanda.

Kasper viste os rundt og nød at fortælle om alt det dejlige, som han synes skolen rummer, vi nød at lytte og var så tilpasse med at se ham og se hvordan, at han bare trives.

Amanda har ikke tidligere givet udtryk for efterskoledrømme, men noget blev sat i gang i dag, tror jeg.

Laura og Torben kørte til Brejning for at sige hej til Anna, Lauras bedste veninde, der holder til dernede i år. Der bliver ikke et dansk efterskoleophold for Laura, hun drager længere væk, men dagen i dag, som er Efterskolernes dag, var en god anledning til at besøge Anna og få den store guidede tur –

og en pandekage på bål.

Nu er alle under samme tag igen, og vi lader os sovse ind i søndagsstilhed og hænger ud i de bløde møbler, indtil madlavning, madpakker, taskegennemsyn og alt muligt andet hverdagsagtigt kalder.

Måske skulle man bare lade som om, at man var døv…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Sonnie 26/09/2010 at 17:02

  Efterskoledag med møde med gamle venner, det lyder rigtig dejligt. -Og du har ret, det er om at få roen helt ned i tæerne, inden vi starter forfra i morgen 🙂

 • Reply djohanne 26/09/2010 at 20:57

  Jeg havde da helt glemt min kærlighed til rosinbrød.
  Heldigvis kender jeg en bager ude på Langenæs der bager verdens dejligste rosinbrød.
  Indtil da nøjes jeg med kærestens lækre nybagte brød.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.