Lidt af hvert

GRØN MORGEN…

28/08/2010

Solen skinner på os i dag, milde vinde lufter i haven og temperaturen er egentlig ganske fin for sådan en morgen allersidst i august.

Morgenteen er slæbt ud, et tæppe luner de bare ben og jeg sidder lige så stille og finder mig selv i drivhuset mellem klaser af søde grønne druer, der er klar til pluk, og masser af tomater, der bare venter på en sulten mund og et lille drys salt.

Lørdag morgen –

min yndlingsstund…

Lige om lidt hopper jeg i mere tøj og kører til byen for at handle, det hører også med til min lørdag morgen, lister er skrevet og jeg er klar til et målrettet og hurtigt raid, for at slentre gennem byen, når alle de mange andre også er på handel, det er til gengæld overhovedet ikke yndlingsstund.

Så afsted med dig, Anne, ud af starthullerne.

Lørdagen er i gang –

en god en af slagsen til jer andre…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Liselotte 28/08/2010 at 08:38

    Rigtig god lørdag til dig og din familie – solen skinner – livet er godt 🙂

  • Reply Anne 28/08/2010 at 14:45

    Det er det nemlig, Liselotte, og det er vi faktisk ret gode til at huske på, du og jeg 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.