Lidt af hvert

ALT OPTAGET…

22/04/2010

Vores køleskab kører med overbelægning i disse dage –

de kan melde om alt optaget!

Sophie og jeg har været på handel og har nu fyldt hylder i viktualierum og køleskabe med gode varer, der i løbet af i morgen skal blive til herlige retter til både store og små.

Det eneste der mangler nu er masser af grønt og så nogle flasker vino, men det klares i morgen og sikkert også med et smut omkring torvet tidligt lørdag…

Jeg glæder mig til at få taget hul på selve madlavningen, absolut yndlingsbeskæftigelse, og med lystsnakkende og handlekraftigt selskab ved komfuret, så bliver i morgen også en dejlig dag.

Der skal steges og brases og bages, der skal fyldes og nippes og vendes og jeg ved, at det kommer til at gå som en leg.

Og jeg er også ret sikker på, at der kommer lækkert føde ud af legen.

Der er linet op til godbidder af

Mousse af røget ørred med radiser og frisk spinat

Kyllingeterrine med svampe

Tynd omelet med spicy flødeost og tun

Fetacreme med grillet peber og oliven

Pesto og tørre pølser

Parmarullet mørbrad

Oksefilet med krydderrub

Små nye sirlige kartofler

Store rösti

Timiansky

Canneloni a la casa Dyrholm

Salat salat salat

Islagkager med chokoladebunde, pistacia og friske hindbær

Ris a la Mande med kirsebær og mandelgave.

Glemte jeg noget?

Skidt pyt!

Vi bliver vist mætte uanset hvad…

You Might Also Like

13 Kommentarer

  • Reply Britta 22/04/2010 at 20:08

    Jeg har lige oversvømmet tastaturet med mundvand 😉
    Og er blevet inspireret til Janniks 40 års fødselsdag i juni. Jeg håber I får en rigtig god fest og at konfirmanden får et par dejlige dage. Et tidligt tillykke herfra 🙂

  • Reply Liselotte 22/04/2010 at 20:33

    Årh mand, hvor jeg bare skal sørge for god plads i maven 🙂

  • Reply susanne vestergaard 22/04/2010 at 20:46

    ÅHHH – DET ER DA LIGE SÅ MAN SUKKER AF DYYYYYB BETAGELSE, ANNE…. NØJ, FOR EN GANG KRÆS OG LÆKKERI JERES GÆSTER SKAL HA LOV AT NYYYYDE! LÆKKERT… OG RIGTIG, RIGTIG GOD ARBEJDSLYST I MORGEN!

  • Reply djohanne 22/04/2010 at 21:04

    Mums hvor lyder det da helt elefantastisk lækkert.
    Kan godt forstå at du glæder dig til at komme i gang i morgen. Den der særlige forventning, når råvarerne er i hus og der skal jongleres med det hele, er bare skøn.
    Rigtig god arbejdslyst

  • Reply Karin 22/04/2010 at 21:15

    Øj – det lyder godt. Håber inderligt at vi får lov til at savle over nogle billeder. Det er så inspirerende at lure dig over skulderen.

  • Reply Lone H 22/04/2010 at 21:16

    Hvor det lyder godt – meget festligt og overdådigt – så det lige passer sig til en konfirmation
    Kan du lejes ? 😉

  • Reply Jette 22/04/2010 at 21:27

    Imponerende og lækkert, lækkert, lækkert…. Håber konfirmanden med familie og venner får at par gode dage 🙂

  • Reply AnetteB 23/04/2010 at 07:12

    Uhhhhm – det er lige før man ville ønske man var en oksefilet hjemme hos dig, Anne, så man kunne blive udsat for en urterub 😉 Det hele lyder SÅ indbydende, så det kan da vist kun blive en succes…
    Rigtig god konfirmation 🙂

  • Reply rupina 23/04/2010 at 10:17

    Parciman-toppene!!! 🙂

  • Reply astrid 23/04/2010 at 17:02

    MMMMMMMMMMMMMMMM 🙂

  • Reply Anne 24/04/2010 at 07:06

    Alt er nu transformeret til gode retter.
    Vi håber, at gæsterne kommer med tomme maver, for her er nok at fylde dem med 🙂

  • Reply Lone Kjær 24/04/2010 at 07:53

    Sikke en flot menu. Konfirmanden og gæsterne kan vist ikke andet en blive glade. Rigtig god fest…

  • Reply Lilli 28/04/2010 at 11:08

    Uhmmmm, uhmmmmm, uhmmmmm, sikke en heldig konfirmandinde og sikke heldige gæster, hvilken overdådig menu – kunne du tænke dig at dele ud af nogle af opskrifterne?

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.