Lidt af hvert

ETSY I DANSK UDGAVE…

07/03/2010

Faster Mettes ugler...

Apropos webshops

Så har jeg en eller anden fornemmelse af, at jeg har sovet lidt i timen – bare lige lidt!

For hvordan kan det ellers være, at det først er nu, hvor nogen gør sig den ulejlighed at lægge en kommentar på bloggen omkring det, at jeg for alvor opdager, at der inden længe vil være et dansk site, nemlig Amio, med salg af hundredevis af dygtige og idérige skaberes lækkerier?!

Sådan en slags Etsy på dansk…

Det jeg læser mig frem til er, at sitet først åbner, når der er tilmeldt 200 “butikker” og deres Facebook-gruppe har 1500 medlemmer, jeg kan se, at der er et stykke vej endnu, men jeg har i alle tilfælde skyndt mig at blive fan, for er der noget jeg elsker, så er det den slags listige butikker.

Blandt de, der er med i front, når Amio er klar til åbning, er bl.a. Anette, som jeg linker til i det forrige indlæg, og også Faster Mette, som har sagt god for, at det er hendes skønne ugler, der pryder dette indlæg.

Tag en tur ned gennem listen af allerede tilmeldte kreativister, du støder garanteret på et eller andet, som du kan gå at drømme om at eje, når engang Amio er i luften.

Det bliver spændende…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Suzanne 08/03/2010 at 11:27

  Ja, det er da helt klart spændende – der findes så mange butikker med stangtøj og ting a la ‘det kan man få alle steder’, så nyt er altid anderledes. Jeg er iøvrigt vild med uglerne, men Elektrikeren synes at de er frygtelige så dem får jeg vist ikke lov at købe 🙁

 • Reply Louise 08/03/2010 at 14:09

  Det bliver helt fantastisk – jeg har allerede meldt mig til (knapnok.blogspot.com) og glæder mig virkelig meget til at kunne købe hos alle de andre kreative mennesker, der har butik derinde.

 • Reply Anne 08/03/2010 at 21:10

  Vi er vist mange, der glæder os 🙂

 • Reply Hanne 08/03/2010 at 21:11

  der må vi ind :O)

 • Reply jane vinberg 13/04/2014 at 11:38

  Ønsker at få en hjemmside (butik online) Er der nogen der kan fortælle mig hvordan…er ikke så skrap til dette.

  MVH Jane

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.