Lidt af hvert

SNESTORMSSTRIKKERIER…

02/02/2010

Snowbird...

Folklore II...

Først nogle pinde på Snowbird, der stille og roligt er vokset sig et godt stykke ned under ærmegabene.

Vrang og vrang og vrang og vrang over frygteligt mange masker, men den bliver så fin og lækker, at jeg tager alt det vrange med tålmodighed og smil.

Men jeg skal altså ha’ mig en 100 cm rundpind, for der er alt for mange masker i forhold til længden af pinden og så bliver det så hårdt at mase det frem og tilbage.

Når den er i hus, så bliver det med det helt store smil at den porcelænsblå jakke strikkes længere og længere…

Siden et par pinde på Folklore II, der har fået indtagninger ned mod taljen og nu er ved at få strikket let svaj ned over rumpestykket.

Den bliver god, tror jeg, med et helt andet udtryk end den første og jeg strikker energisk på den, så jeg kan blive klar til opklipning og rullekantsstrik.

Planen er ikke at strikke mere af det koralfarvede med, det er fint med den ene kant oppe ved halsen og den kan få så selskab af et par knapper i samme nuance og måske et par små franske knuder af samme garn nederst på ryggen.

To skønne stykker strikketøj.

Lige til underholdningen mellem kakaodrikning og 500-afklapsningen…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Solrun 02/02/2010 at 22:48

  God ide med indtagning i taljen, det tror jeg også jeg vil gøre når jeg når så langt

 • Reply Louise 02/02/2010 at 23:11

  Smuk strik af den bedste slags. Hvor jeg beundrer 🙂

 • Reply angelika 03/02/2010 at 07:18

  De bliver fine begge to 🙂 Jeg glaeder mig til at komme i gang med Snowbird – og jeg elsker at strikke vrang ! Synes faktisk at det gaar meget hurtigere end alt det retstrik. Men jeg kan ogsaa li´ at haefte ender, saa jeg er maaske lidt saer 😉 😉

 • Reply Charlotte Illum Larsen 03/02/2010 at 10:02

  Jeg bliver mere og mere lun på folkloren – min ældstetøsen ville se fantastisk ud i en tror jeg – den kunne varme de lange violinarme… jeg tror skisme jeg kaster mig ud idet Anne.. Her jubler børnene for 2. dag i træk – skolen i Søby har lukket

 • Reply susanne vestergaard 03/02/2010 at 15:47

  Åh du er seeeej… jeg HADER vrangmasker når det er hele pinde… du er heldigvis standhaftig det har du jo før bevist!!! HVIS du finder et sted at få en 100 cm Addi rundpind så lad mig gerne vide HVOR du fik den. Jeg har længe været på jagt – i forskellige tykkelser – men ikke fundet mere end de 80 i alle mulige tykkelser…. så nu strikker jge på TO rundpinde for at få plads til alle maskerne!!

 • Reply susanne vestergaard 04/02/2010 at 09:24

  wow – tænkte, efter jeg havde skrevet ovenstående, at det da ikke kan passe, at man ikke kan få en ordentlig laaaaang rundpind – og det gør det da heller ikke, for på http://www.garn.dk kan vi få laaange rundpinde – helt op til 120 cm. – jubii – jeg smutter, for jeg skal tælle mine sparepenge og se hvormange pinde det kan blive til nu…..;0)

 • Reply Lone H 04/02/2010 at 10:35

  Hej Anne,
  Kan man købe folklore II ? jeg er jo ved nr I, og jeg er rigtig lun på lave taljering – det ville i det mindste give en illusion om talje :-/ – men synes ikke jeg er helt så rutineret, at jeg bare strikker derudad.
  Jeg er ved at strikke bullen, er nu ca 7 cm under ærmegabet.
  Den er dejlig at strikke.

 • Reply Anne 05/02/2010 at 08:27

  Det tegner indtil videre godt, Solrun, men kræver jo at cardi’en strikkes noget længere end i opskriften…

  Tak Louise 🙂

  Lige lidt sær, Angelika, både vrang OG ender, det er jo dobbelt op på noget af det, som mange strikkere hader 😉

  Kast du dig bare, Charlotte, det kan ikke gå helt galt…

  Se der nåede du jo selv en masse, før jeg fik reageret, Susanne 🙂
  Lange rundepinde er et must, når man sidder med så stort et stykke strik, ellers bruger man alt for mange kræfter på at ase og mase maskerne rundt…

  Jeg vil gerne dele taljeringen, Lone, men jeg er lige nødt til at strikke helt til nederste kant, før jeg kan være helt sikker på, at jeg har ramt rigtigt.
  Så hvis du lige kan lægge Folklore til side til senere i dag eller i morgen, så skal du få en beskrivelse her på kanalen…

 • Reply Lone H 05/02/2010 at 11:26

  åååh det er perfekt millioner trillioner tak. Yes!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.