Lidt af hvert

LØRDAG…

07/11/2009

Kulørt…

Vejret ser gråt og temmelig fugtigt ud derude i verden, jeg kan ikke sige om det også er koldt, jeg er for en gangs skyld ikke nået længere end til natbukser og højt hår, så jeg har ikke været ude og mærke det endnu, bare kigget.

Lørdagen ligger lang og forpligtelsesløs foran mig, et par småærinder og kreaprojekter hjemme vil jeg ikke skubbe i skal-kategorien, de får lov at blive på lyst-listen, jeg gider nemlig godt at sysle og nørkle med maling, papir og lim, jeg gider også godt handle lidt godt på torvet, så når engang jeg får mig hevet op under bruseren, så vil jeg ta’ hul på det, der minder om små-planer…

Weekenden skal også bruges til at få pusten igen, det har været en skrækkelig hektisk uge, én af den slags, hvor hver dag føles som en helt særlig udfordring og opgave, hvor man hele tiden er halvandet skridt bagud, det kræver genopladning at komme sig, så der er også dømt sofahygge og finsovning med bog i hånd.

Måske skal der bages lidt, bare sådan for hyggens skyld, og spises en sildemad, bare fordi det smager godt, jeg skal daske og dase.

Falde ned og lade op, lørdag på den rigtig gode måde…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Anette Damsgaard Bonde 07/11/2009 at 11:03

  Det lyder som en skøn lørdag! … og sildemaden (med din opskrift på karrysalat) står også på lørdagsfrokost-menuen her 🙂 Rigtig god lørdag til dig!

 • Reply Tante T 07/11/2009 at 11:50

  Bad, torve-handel, småærinder, tilberede frokost, nørkle og klippe, læse og sofahygge. Pyha, hvor mange timer har din lørdag?

  En god en af slagsen ønsker jeg dig 😉

 • Reply Louise 07/11/2009 at 13:57

  Det lyder rigtig dejligt! Her har ugen også været travl, sene dage – længe på job. Heldigvis er jeg rigtig glad for mit job. Men når man står op om morgenen og ikke ved, hvilken dag det er…. Så har man for travlt. Sådan en uge er nu slut 🙂
  Rigtig god weekend – og tak for tippet med hyacinterne i de små Margreter, det er hermed snuppet.
  Vh Louise 😉

 • Reply Anne 07/11/2009 at 15:31

  Sild er godt, Anette, især med en ordentlig klat karry på 🙂

  Ork da, Tante T, jeg kan nå meget på sådan en dag! Jeg var også lige indenom et loppemarked på vej hjem 😉

  Jeg tænkte, at de da lige måtte passe til hyazinterne, Louise, og det gjorde de sørme…

 • Reply Karen 07/11/2009 at 16:54

  Det ser enormt hyggeligt ud, bliver i helt godt humør af farverne! Rigtig go weekend 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 07/11/2009 at 18:02

  Jamen som margrethe-skålen i mini kan gøre sig ud for hyacintskjuler/vase/holder af en slags…
  Her er påbegyndt et Shetland Triangle (hed det ikke det) i en god kraftig uld… Ærø er også smuk i regn og gråvejr

 • Reply angelika 07/11/2009 at 19:00

  Smukt billede – som saedvanligt 🙂 Har du jord eller sten liggende i skaalene, eller ligger loegene i en smule vand ? Jeg kan maerke at jeg maa indom Sinnerup og faa fat i nogle Margrether.
  mange hilsner
  Angelika

 • Reply Anne 08/11/2009 at 12:16

  Der måtte lige lidt skrappe kulører til, Karen, for der var så gråt ude…

  Jeg har banket det meste af jorden af hyazinterne, Angelika og så skyllet det sidste af.
  Og så er det let at sno rødderne om sig selv, så løget hæves op over den lille bitte smule vand, der er nødvendig at ha’ i bunden af skålen.
  God tur til Sinnerup 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.