Lidt af hvert

EN LILLE LÆNGSEL…

25/11/2009

Fanø 2008...

Det kan godt være, at det er usandsynligt mildt efter årstiden, men det er skisme også usandsynligt vådt, gråt, blæsende og ruskende!!

Jeg kan ikke lade være med at længes bare en lille smule efter blå himmel, julisol og sommerferie.

Måske kan jeg dulme følelserne lidt med at kigge lidt i julekasserne…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Charlotte 25/11/2009 at 12:56

  Det hjælper helt sikkert at kigge i julekasserne – og så måske overveje hvilke julesmåkager der skal bages i år. Hos os er vaniliekransene og de gode gamle pebernødder fra Oldemor i Hobro stensikre hvert år. Mmmm jeg bilver ihvertfald i godt humør når jeg genkalder mig duften af nybagte pebernødder.

 • Reply unikarina 25/11/2009 at 13:03

  Ja man kan godt længes, når vejret udenfor er, som det er. Jeg er i gang med at lægge sidste hånd på Folklore cardiganen. Der skal strikkes forkanter. Jeg glæder mig til at den er færdig og kan komme i brug.

 • Reply Annette 25/11/2009 at 13:44

  Åh, det var ikke pænt gjort! Når jeg nu sidder her i kirken og prøver på at tage mig sammen til et par ærinder ude i regnen.
  Og kommer sent hjem.
  Og allerhelst bare ville være derhjemme…

  Eller også er det pænt gjort. Så vi kan blive mindet om, at det går over igen. Det er bare en fase… Jeg længes også. Meget. Om ikke andet, så efter min varme stue!

 • Reply Kirstenk 25/11/2009 at 19:51

  Jeg kunne også godt længes lidt mod sommer og varme…og julekassen, bliver jeg nødt til at hente ned i morgen…

 • Reply Shabby Marianne 26/11/2009 at 08:54

  Der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på sommer og vesterhavet…… du er ikke alene 🙂

 • Reply et cetera 27/11/2009 at 16:53

  Det kan være en god kur mod så meget – det der med at kigge dybt i julekasserne 🙂

 • Reply Marina 27/11/2009 at 21:29

  Fantastisk billede. Å ja november har været helt ualmindelig grå i år, selv for november. Jeg savner særligt de sol op og nedgange der plejer at forgylde november lidt. Jeg håber weekenden bringer dig masser af farver.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.