Lidt af hvert

HELT ALMINDELIG MANDAG MORGEN…

04/05/2009

Morgendaseri…

Duftende…

Fest og hurlumhej er godt, men det er hverdag nu også!

Konfirmanden er sendt i retning mod Ålborg for at fejre Blå Mandag, glad og lettere oppe at køre drog hun afsted og nu sidder vi andre her og nyder at dagen i dag bare er sådan en ganske almindelig hverdag uden ret meget andet at lave, end at få huset til at ligne sig selv, og det gør det faktisk lige om lidt…

Jeg vil tillade mig at dovne lidt i dag, ikke hele dagen men sådan i tilpasse mængder, jeg vil gå en runde i haven og se hvad der er sket derude i de dage, hvor jeg ikke har haft tid til at holde øje, jeg vil ordne billeder, kigge gaver og læse alle de mange breve og telegrammer Laura har fået.

Der skal også findes tid til at nusse om den lille lettere forsømte gårsdags-fødselar, der havde insisteret på at skulle i skole i dag men som måtte kapitulere, hun ligger stadig og snuer, og er garanteret med på en gang sofahygge, når hun engang får øjne.

Senere kommer Susanne forbi, hun skal låne duge til deres konfirmationsfest, hun har lovet at ta’ strikketøj og god tid med, så vi kan vende dit og dat og lidt af hvert, der er jo meget at tale om både før og efter sådan en fest, og mon ikke vi også finder lidt reste-mad frem til sådan et lille andendagsgilde for få.

Det bliver en dejlig almindelig fredelig mandag…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Lise 04/05/2009 at 08:37

  En helt almindelig fredelig mandag, som dog tydelig bærer spor af weekendens fest 🙂 Skønne skønne pæoner på bordet må man sige.

 • Reply Fríða 04/05/2009 at 08:58

  aaahhh, skönt når sådan noget er overstået, selvom det er så dejligt mens det står på. og sikke nogle vidunderlige billeder af jer her nedenunder. til lykke til Laura og alle jer andre.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply djohanne 04/05/2009 at 09:27

  Det er bare det bedste, at nyde de glædesspor en dejlig fest slæber efter sig ind i hverdagen:)
  Dine vildt tjekkede sølvsko bliver ved med at husere i mine drømme, hvad “hedder” de? Jeg må simpelthen på jagt:)
  Rigtig god nyde-mandag

 • Reply et cetera 04/05/2009 at 09:57

  Hverdage er dejlig – især når man kan se tilbage på så vellykkede og veloverståede festdage:-) Hvor var hun forresten helt og aldeles yndig, konfimanden, jeg håber hun får en rigtig dejlig Blå Mandag, her i det nordjyske!

 • Reply Suzanne 04/05/2009 at 12:52

  Jeg synes at det lyder som en af de bedre mandage af slagsen 🙂 God fornøjelse…

 • Reply Anne 04/05/2009 at 20:23

  Ja er de ikke vidunderlige, Lise, det er en rigtig god fest-rest 🙂

  Det er med en dejlig følelse inden i, Frida, at vi tager hul på en ny uge, jeg er ikke en der sådan ånder lettet op, når en fest er forbi, for jeg elsker den slags, men jeg er meget lykkelig over, at alt endte med at blive, som Laura ønskede, og det er jo også en form for lettelse…

  Jeg er helt sikker på, at vi kan leve højt på denne weekend i rigtigt mange dage, måske måneder, Johanna, for alt har bare været SÅ dejligt!
  Skoen er fra spanske Art, som bl.a. forhandles hos Kaiser sko…

  Om en uge er det jer, et cetare, der kan læne jer veltilfredse og glade tilbage, det er jeg sikker på…

  Det har været en dejlig mandag, Suzanne…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.