Lidt af hvert

NU MED TELT…

29/04/2009

Nu med telt…

Med stadig også med den go’e gamle udsigt

Det var lige før, at det gav et lille gip i mig i morges, da gardinerne blev hevet op og verden udenfor var fyldt med hvidt!

Et nanosekund tænkte jeg:

Sne?!

Søvnen havde visket tilstedeværelsen af et stort stribet telt ud, og jeg forventede at se de blomstrende frugttræer, mit vårgrønne sprøde krat med klatter af lysende hvide bærmispel, og det var jo heldigvis også lige bag de kvadratmeter plastic, der skal huse os alle på lørdag…

Jeg ville ønske, at der kunne komme en lille lydfil med på indlægget her, for luften ude er fyldt med fuglestemmer, der fortæller, at endnu en skøn forårsdag er i vente, lige nu er der ingen støj fra plæneklippere eller gravemaskine, ingen biler og ingen menneskestemmer, bare ro, fred og idyl med syngende småfugle og lyden af nogle gæs, der trækker ned mod søen.

Midt i det nederste billede kan man ane vandspejlet, men jeg tror, at denne sommer bliver den sidste, hvor vi uden at lyve kan sige, at vi har sø-udsigt, snart er alle træerne længere ned så høje, at de lukker af, men det gør ikke noget, udsigten til åben himmel og vid horisont er lige så fredfyldt og skøn, og vi ved jo, at vandet er lige dernede og kan nåes på et par raske traveminutter.

Om lidt venter brusebad og by-tur, dagen er frisk og ny og jeg glæder mig over, at jeg nu har fri til for alvor at kunne sætte i gang med alle de herlige forberedelser, der ligger foran mig…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 29/04/2009 at 09:35

  Sne i april….. Ja min nabo påstår at der engang har snet i maj, så intet er åbenbart umuligt.
  Jeg er sikker på at I får et brag af en fest, det virker som om der er styr på den. Nyd dine forberedelser, den slags kan jeg også goft li’.
  Og fuglesangen har jeg også, men udsigten er knap så smuk som din….

 • Reply Karin 29/04/2009 at 11:56

  Sikke en smuk og fredfyldt plet I har der. Og godt at det ikke var sne… det er hyggeligt nok om vinteren, men NU vil vi have sol og sommer 😀

 • Reply Anne 29/04/2009 at 13:59

  Vi satser på, at sneen ikke kommer væltende før engang til november, Anne, det ville virkelig være en streg i regningen, hvis vi skal ha’ flyverdragter ovenpå festkjolerne 😉

  Her er nemlig rigtigt fredeligt, Karin, det gør godt i en lidt urolig sjæl at kunne sidde her og kigge på alt det kønne…

 • Reply Sifka 29/04/2009 at 19:01

  Jeg har været til 1. maj i Fælledparken i sne, så det kan lade sig gøre, men garanteret ikke i denne omgang:)

 • Reply Britta S 30/04/2009 at 08:50

  Da Rasmus og jeg cyklede i børnehave i går fløj det pludseligt med hvide blomsterblade fra et træ og han udbrød “det sner!” 🙂

 • Reply Anne 30/04/2009 at 12:48

  Forhåbentlig ikke, Sifka, så har vi nemlig et ret stort problem…

  Heldigvis bare med duftende blade, Britta…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.