Lækkerier

VEL ER VI DA EJ…

31/03/2009

Pakke fra Norges fjelde…

Til påskehilsner…

Pip-gok-påskeplims…

Sara har sagt til mig, at vi nok er ved at være trætte af at se på hendes Minimega kort, hun er da ikke rask, vi er slet slet ikke færdige med at kigge på, glædes over, skrive på eller pynte med hendes pusseløjerlige fugle og elefanter, hendes vuggende babushkaer eller bløde blomster, vel er vi da ej!

Jeg er i alle tilfælde ikke, tvært imod, så er jeg da stadig godt og grundigt forelsket i hendes designs, og jeg nyder hvert eneste kort, som jeg sender afsted herfra med Minimega tryk på.

Egentlig burde jeg finde mig en brun kuglepen at skrive nogle af dem med, det ville stå godt til…

De langbenede fugle er på påskebud og de ankom hertil i går fra Norges land, fint indpakket i knitrende silkepapir og med et par buttede skriggule kyllinger på toppen.

Nugga skyndte sig at æde kyllingerne, den slags er ikke til at stå for, synes hun, og da hun er ekspert i at tiltuske sig ting i absolut stilhed, ja så opdagede jeg ikke de gules endeligt, før jeg fandt en sølle rest oppe i Lauras seng.

Ja, jeg går da ud fra, at det er hundebassen, der har været i aktion, for Laura plejer nu nok at ta’ sig et stykke rugbrød, hvis sulten gnaver…

Det første kort fra pakken er skrevet og sendt afsted, jeg har sat mig selv under antielektronisk pres, flere håndskrevne breve og færre emails og sms’er, jeg vil finde tilbage til den glæde det altid har givet mig at skrive til veninder og slægtninge, jeg vil generobre den ro, som falder på mig, når jeg sidder ved bordet med papir og pen og en god kop te.

Mindst ét brev om ugen, mindst, og indtil videre bliver det med de langbenede kulørte på.

Og imens jeg skriver, kan jeg jo så vente spændt på, hvad Sara mon finder på, for hvis hun er træt af kortene, så tegner hun vel nogle nye, eller?!

Og dem skal jeg da selvfølgelig nok købe, selv om jeg ikke er træt at fugle, elefanter og tykke damer…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Anita 31/03/2009 at 23:34

  Naaarj for pokker da, vel er vi ej trætte af at kigge på de smukke kort. De gør tværtimod glad 🙂

 • Reply Tina 01/04/2009 at 09:44

  De er bare smukke.

 • Reply Hanne 01/04/2009 at 14:23

  Sådan en kylling har Minnie også fået til frokost :O)

 • Reply Turbanindehaveren 01/04/2009 at 18:48

  Velbekomme Nugga håber det smagte 🙂 Og ja vi trænger til nyt, så jeg er skam i fuld gang 🙂

 • Reply Anne 01/04/2009 at 20:42

  Det er det de gør, Anita 🙂

  Og lækre og herlige og alt andet godt, Tina…

  Vi må nok hellere begynde at fodre dem, Hanne 😉

  Spændende, Sara, vi glæder os!
  Og Nugga takker så meget for den lille appetizer, der i dag har pyntet øverst på en pølle…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.