Lidt af hvert

SØSTRE…

24/02/2009

B1 og B2

Møfleri…

Låst…

Krammer…

Da vi kiggede vores fotos igennem for at finde noget, der kunne bruges konfirmationsinvitationen, kom vi lige forbi disse knips fra en solskinsfyldt eftermiddag i Skåne Dyrepark.

Egentlig var vi ved at kigge på en kæmpe brun bjørn, der sad på bagdelen og gjorde sig til nede i anlægget, og hvad der udløste en omgang søster-tummel, det husker jeg ikke længere, men møfles måtte der og jeg kan tydeligt høre hvinene inde i hovedet, når jeg sidder her og kigger.

Gang i dem…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 24/02/2009 at 10:16

  Skøne smukke søstre…..

 • Reply anne (den anden af slagsen) 24/02/2009 at 10:16

  og det her n sætter du bare selv ind, ikk’?

 • Reply Eva Anette 24/02/2009 at 15:57

  Så fine bilder av de skjønne søstrene…eplene faller da ikke langt fra stammen 🙂
  Lykke til med konfirmasjonsplanlegging…vi planlegger også konfirmasjonsselskap for tiden. Også her bedrives det spekulasjoner om hvor mange par Convers konfirmasjonen utløser (selv synes jeg at det begynner å holde med de hun allerede har da….) 🙂

 • Reply Astrid 24/02/2009 at 16:34

  Dejlige billeder af nogle dejlige piger! 🙂

 • Reply Deborah 24/02/2009 at 16:43

  Hold op, hvor er de søde 🙂

 • Reply Bodil L 24/02/2009 at 17:46

  Dejlige, smukke piger 🙂

 • Reply Mette 24/02/2009 at 19:02

  Super dejlige piger, du er meget heldig.

 • Reply Julia 24/02/2009 at 20:19

  sikke nogle yndige døtre du har. Det gik op for mig, da jeg fik min søn, at drenge skal man helst lykkes med at opdrage til at de forlader en (for ikke at blive sådan nogle hyggelige typer, der nægter at flytte), mens døtre, dem har man på en eller anden måde tættere på sig hele livet. Og du har to. Tillykke!

 • Reply Anne 24/02/2009 at 20:49

  Tak, Anne, og jo jeg tilføjer bare lige det lille bogstav!
  Jeg synes jo selvfølgelig også selv, at de er kønne udenpå, men endnu bedre er, at der er mindst lige så meget skønhed indeni…

  Ja, de ligner vist godt nok, Eva Anette.
  Gad vide hvor mange par gummisko vi to ender op med at købe, inden vi når konfirmationsdagen 🙂

  Ja jeg blev da også helt glad, da jeg lige kom forbi billederne, Astrid, dem havde jeg faktisk aldrig fået kigget ordentligt på…

  Det er lige det, at de er, Deborah, og frække 🙂

  De fylder mig med en kærlighed så uendelig stor, Bodil, de er det bedste jeg har, sammen med deres storesøster selvfølgelig…

  Jeg er meget meget heldig, Mette, og det gør jeg faktisk meget ud af at huske på og værdsætte…

  Faktisk har jeg jo tre, Julia, vi har hende her frontløberen:
  http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/?p=408
  Og så har du nok ret i dine tanker omkring det med døtrene, på en eller anden måde bliver de ved med at ha’ noget at spørge om og dele af. Drengene lever mere deres eget liv. Tror jeg da, det bliver aldrig noget jeg sådan kommer til at opleve på egen krop…

 • Reply Charlotte Illum Larsen 26/02/2009 at 18:43

  Man bliver da bare glad i låget af at kigge på de to dejlige tøser.. du er en rig kvinde Anne

 • Reply Anne 26/02/2009 at 20:47

  På det område er jeg milliotemmelignær, Charlotte 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.